olcay saçaklı Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2013 Selamlar Arabay Karlık yaptırmak istiyorum öneriniz hangi model olması. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Yaz geldi, Karlığı ne yapacaksınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olcay saçaklı Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Tamponun altına ince zarif bir şey istiyorum. Bilirsiniz Ankaralılar modifiye tutkunur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Karlıktan önce, şu çakma sunrooftan,bbs jantlardan, nikelaj kaplamalardan kurtulsanız daha bi güzel olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olcay saçaklı Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Sunroofu öylesine üzerine koydum yapıştırma değil. Kaplamalar Jant aldığımda arabanın üzerinde geldi. BBS değil jantlar Adanalı. Tek isteğim Sunrooflu bir Focusumun olması, heves köretme sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Yüksel Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Bence arabanız böyle gayette iyi fakat karlık konusuna gelince istanbul'da yere yakın lip tarzında bişeyler var ama nasıl olur takılınca bilmiyorum? Hiç bizim kasa focuslardada göremedim şimdiye kadar ama? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap