Engin Günfer Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2013 ilk uzun yolda gayet başarılı o virajlarda hiç hissettirmiyor ancak araba daha açılmadığıundan mıdır nedir bilemityorum aradığım performansı göremedim önceki aracım megan 1.6 110 hp iydi uçuyodu bu ise hissettirmiyo ancak çekş daha düşük gibi ağırlığından kaynaklı olabilir ancak yol tutuşu süper motor sesi çok değil lastik sesi yok başarılı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 ilk uzun yolda gayet başarılı o virajlarda hiç hissettirmiyor ancak araba daha açılmadığıundan mıdır nedir bilemityorum aradığım performansı göremedim önceki aracım megan 1.6 110 hp iydi uçuyodu bu ise hissettirmiyo ancak çekş daha düşük gibi ağırlığından kaynaklı olabilir ancak yol tutuşu süper motor sesi çok değil lastik sesi yok başarılı Megane uçmasa da uçma hissi verir.Focus uçuyorsa da hissettirmiyordur. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Günfer Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 aynen katılıyorum olabilir çünkü megan hafif o yüzden olabilir haklısınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 focus megane dan daha iyi ucuyordur .zaten fabrika verilerinde de focus onde ,yalnız önceki arabaniz dizel şimdiki benzinli ise dizel daha çabuk hizlaniyormus hissi verebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Megane ile 180-190 bastiginda araba ile mucadele verirsin.yolda durabilmek icin.ama focus gerçekten farkli. Yol tutusu yakiti harika. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 (düzenlendi) bende aracımı alınca 185 km hızı birkaç km denedım.normade hızı pek sevmem.aracım trend modelı olmasına ragmen çok memnun kaldım..aracı yoldan çıkarmak için senın hata yapman lazım..Allah korusun.daha oncekı aracım mazda 3 sedan dı..onunlada birkaç deneme yapmıştım.motor gurultusu dışında çok fark göremedım.fakat focus3 gibi değil.hızı hissetmemek guzel. Mayıs 3, 2013 Levent Ö. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Hız sabitleme olmasa bende çok ceza yerim focus'un bu özelliği yüzünden .Çok yola dalıpta hız sınırını açtığım oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Günfer Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 aynen hepinize katılıyorum ..peki yakıt 1.6 125 hp benzinli şehir içi 45 50 kuruş arası yakıyo uzun yolda 28 30 kuruş arası nasıl??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap