Taner Ayık Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2013 Arkadaslar 2011 focus ll aracima bi zenon far 6apmak istiyorum.forumu arastirdim focus 3 de var ama f2 de kimse yapmamis galiba.nasil yapabilirim yada hazir satan varmidir bildiginiz.yardimci olursaniz memnun olurum.cunku takinti yaptim gece uykuda bile sabaha kadar araba ilr ugrasiyorum.psikolijim bozuldu bu far yakintisi yuzunden.lutfen yardimmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 İnceleyebilirsiniz.Mercek çalışması yapılmış farlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Araç hangisi acaba başlığı f3 de açmışsınız. Başlığı da anlamadım Focus LI nedir ? Bi-xenon takmak isteniyor herhalde . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Başlığı da anlamadım Focus LI nedir ? F2 oluyor Otomatik MesajBu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Focus Garajı → Focus II → Modifiye → İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Araç hangisi acaba başlığı f3 de açmışsınız. Başlığı da anlamadım Focus LI nedir ? Bi-xenon takmak isteniyor herhalde . 2 küçük L ile yazılmış otomatik büyümüş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Araç hangisi acaba başlığı f3 de açmışsınız. Başlığı da anlamadım Focus LI nedir ? Bi-xenon takmak isteniyor herhalde . pardon f3 e dikkat etmedim.diğeride f2 idi.cepten girip yazınca böyle hatalar oluyor.özür dilerim.ama sonuç iyi derdimi anlatmayı becermişim. 2 küçük L ile yazılmış otomatik büyümüş evet aynen öle oldu F2 oluyor Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Focus Garajı → Focus II → Modifiye → İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi haklısınız özür 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap