Mert Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2011 Az önce forumda firefox 4 konusunu gördüm..Ve geçenlerde 5 versiyona güncellendi,şahsen kullanmaktayım.. Link.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Evet yenisi geldi, şık olmuş.. Teşekkürler NOT: Explorer 9 da çıktı...Eskisine nazaran hızlanmış... Sitede %50 explorer kullanılıyor lütfen herkes update etsin rahatlasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Rica ederim. Explorer 9 güncel işletim sistemlerinde uyumlu olduğundan bazı kullanicilar kullanamayacaktir.Bilginize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Güncel derken Windows7 den mi bahsediyorsunuz yoksa Herhangibir sistemideki update'ler mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Aynen,sanırım farklı anlasildim güncel derken 7yi kastettim,malum artık pc ve notebooklarda 7 mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Tabi tabi win7 'ye geçsin herkes yada mac'e hadi bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki Byrm Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 ben ie9 u tavsiye etmiyorum hep sorun çıkarıyor. firefox veya chrome tercihim firefox Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Bende hepsi yüklü ie9 hariç,xpye devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Bende firefox ile chrome tavsiye ederim. Uzun zamandır firefox kullanıyordum ama son bikaç aydır chrome kullanıyorum. Daha kullanışlı ve güzel geliyor bana. Ama firefox 5 de gayet güzel gibi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap