Volkan Alan Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2013 Ben focus 3 siparişimi cuma günü verdim.Kocaelide matematik öğretmeniyim. 1.6 Style TDCi beyaz.Sali-çarşamba elimde olacağını söylediler. O araç tavsiyeleri ve dikkat etmem gereken şeyleri söylerseniz sevnirim:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Öncelikle hayırlı olsun,bayiden çıkartmadan bütün kontrolleri yaptırmayı unutmayın,imkanınız varsa boya ölçümüde yapın-yaptırın.Araç tesliminde dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili konu vardı,okumanızı tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Hayırlı olsun... bende cuma günü teslim aldım ama teslim alma sürecim aceleye geldiğinden sağına soluna kaba taslak bakıp imzalarımı atıp direksiyonunun başına geçtim ve aracımı çıkardım... Garanti belgesi kullanma kılavuzu zaten temsilci veriyor kısaca aracı anlatıyorlar. Orijinal ford trafik seti bagajda hazırdı. orijinal halı paspaslar serilmişti kauçuk sordum yok dediler üstelemedim. Bu arada ne kadara aldın aracı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 54 bine. hayırlı olsun hocam sizede. bahşiş verdiniz mi var mi bir raconu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Aracı bana gösteren elemana 20 lira bahşiş verdim. Daha fazla vermek isterdim ama 20 liralık tanıttı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, " Üyeler → Tanışma" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Hocam biraz daha detay verebilir misiniz? HB sedan, opsiyon var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Hocam biraz daha detay verebilir misiniz? HB sedan, opsiyon var mı? Titanium Smart Paket Sedan... 59.850 TL... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Style sedan, buz beyazı 2013, 54000... ekstra birşey yok..keşke park asistanı olacağına kol dayama olsaydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 keşke 5-6 bin kadar daha kendinizi zorlayıp tiyanium alsaydınız diyeceğimde bunun sonu yok banada 2-3 daha katıp bir paket daha alsaydın diyenler oluyor... en güzeli aracı aldığınız haliyle sevmek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Style sedan, buz beyazı 2013, 54000... ekstra birşey yok..keşke park asistanı olacağına kol dayama olsaydı Sizin yaş 17 ve öğretmen misiniz ? Ayrıca kol dayamaya ihtiyaç duydunuz yani araç sürüyorsunuz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Kiskandinmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Kiskandinmi Fena hemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Hayırlı olsun. Kullanıcı kılavuzunu okuyun.... Hatta sonra bir tanıdığınıza verin okuduklarınızdan size sınav yapsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Sizin yaş 17 ve öğretmen misiniz ? Ayrıca kol dayamaya ihtiyaç duydunuz yani araç sürüyorsunuz ? 26 yaşındayım öğretmenim 17 yaş nerede yazıyor ki,facebookla baglanıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap