Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 26 yaşındayım öğretmenim 17 yaş nerede yazıyor ki,facebookla baglanıyorum.. Buraya yanlış giriş yapmışsınız o zaman http://www.focusclubtr.com/index.php?app=core&module=usercp 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Bu arada başıma geleni yazayım.Aracı teslim almaya gittiğimde yan cam arasında kalan siyah parlak kısım baya bir çizilmişti.Aynı zamanda bazı yerlerde kılcal cizikler vardı.İlk başta olmaz dedi.Satış müdürü ile konuştum. boya korum aldım ve o çıtalar değişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 bence aracı teslim eden personeli değiştirmeleri gerekirmiş. Sizin gördüğünüzü onlar görmüyormu ki acaba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap