Muammer DEMİR Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2013 Arkadaşlar Bir kaç gündür MyTouch sisteminin devre şeması üzerinde çalışıyordum ve bismillah dedim 13:00 Sularında tek başıma işe başladım. Saat :17:30 Civarlarında sonuç mutluluk dolu Ama üzücü olan uzun zamandır kullanmak için elimde beklettim şimdi yaptım arabamı satıcam.. Almak isteyen olursa sistemi araç dışında satabilirim. Resimli Ve bitmiş Hali Video Ekte. Eski Bluetooth ünitesi bu artık tamamen iptal oluyor. 8" Ekran üzerinde bluetooth ünitesi ile birlikte geliyor. Kablo Kafası çıkartıldı " Arkadaşlar Eski Bluetooth ünitesindeki kabloyu çıkardıktan sonra pinlerin yerini değiştirmek için bu kabın içindeki soketi çıkartıyorsunuz. tırnakları vardır." Kablo Kafası içinde Çıkan Mavi Soket Kablolarınızı burda değiştireceksiniz. 4-5" Ekran Kablosu ile BlueTooth kablosunun birleştirilmiş görüntüsü. Ve Kontağı Açtık Sync Sistem Reset atıyor. İşyerimdeki Wifi Ye Bağlanıyorum : 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Hayırlı olsun mu diyeyim,hayırlı satışlar mı bilemedim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muammer DEMİR Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Valla kardeşim Hayırlı olsun diyelim ilk olarak ama Şuan Hedef C180 Yada 2006-2007 Land Rover Sport Bakalım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Valla tebrikler peki önemli soru; çalismayan birsey var mi ? Sesli komut ? Park sensorleri ? Veya baska birsey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muammer DEMİR Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Park Sensörleri Çalışıyor ön ve arka fakat 4-5" ekranlardaki gibi 8" e görüntü gelmiyor. Telefonumu Cihazla eşleştirip arama yapabiliyorum Hiçbir problem yok fakat direksiyondaki sağ tuşların pin ayarlarını değiştirmediğim için farklı konut gönderiyor örn: next tuşuna basınca sync de Radyo modundan usb moduna geçiyor yani mod değiştirme görevi görüyor. devre şemasını inceleyip pinlerin yerilerini değiştirmek gerekiyor. Kısaca söylersek tum herşey çalışıyor hiçbir problem yok sadece bir kaç pin yerinin değişmesi gerekiyor. Kurcalamaya dewam. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa T Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 İYİ AKŞAMLAR .BU SİSTEMİ NERDEN BULDUNUZ ACABA? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hayri Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 selamlar bende Club de yeniyim . trend modelede uygulanabiliyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Sonunda birinin usenmeyip takmasi iyi olmus. İYİ AKŞAMLAR .BU SİSTEMİ NERDEN BULDUNUZ ACABA? O aleti Amerikadan ben getirdim, gelene kadar arabayi sattigim icin Bulent ile takas etmistik o da arabasini satinca Muammer bey e satmisti. Park Sensörleri Çalışıyor ön ve arka fakat 4-5" ekranlardaki gibi 8" e görüntü gelmiyor. Telefonumu Cihazla eşleştirip arama yapabiliyorum Hiçbir problem yok fakat direksiyondaki sağ tuşların pin ayarlarını değiştirmediğim için farklı konut gönderiyor örn: next tuşuna basınca sync de Radyo modundan usb moduna geçiyor yani mod değiştirme görevi görüyor. devre şemasını inceleyip pinlerin yerilerini değiştirmek gerekiyor. Kısaca söylersek tum herşey çalışıyor hiçbir problem yok sadece bir kaç pin yerinin değişmesi gerekiyor. Kurcalamaya dewam. Direksiyondaki kumandalarin pini degismiyor, tuslarin direnc degerleri farkli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Hadi hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 (düzenlendi) tebrik ederim imrendim yapılması gereken tüm kablo değişikliklerine ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı? aracınızda önceden SYNC yada alt yapısı varmıydı? Yani, mesela sesli komutla birisini aramak istediğinizde o kişinin önceden arabaya kaydedilmesi gerekiyormuydu yoksa doğrudan adını söyleyerek arama yapılabiliyor muydu? bu sistemde Türkiyede navigasyon çalıştırmak mümkünmü? ne gerekiyor? teşekkürler Mayıs 5, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 O aleti Amerikadan ben getirdim, gelene kadar arabayi sattigim icin Bulent ile takas etmistik o da arabasini satinca Muammer bey e satmisti. Alet pek hayırlı değil. Alan arabayı satıyor galiba. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Herkesin heyecanla takip ettiği bu sistemi daha kapsamlı bir video inceleme ile anlatmanızı isteriz. Ayrıca gördüğüm kadarıyla radyo taraması istanbulda olmanıza rağmen radyo bulamıyor anten bağlantısı yokmu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muammer DEMİR Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 (düzenlendi) Herkesin heyecanla takip ettiği bu sistemi daha kapsamlı bir video inceleme ile anlatmanızı isteriz. Ayrıca gördüğüm kadarıyla radyo taraması istanbulda olmanıza rağmen radyo bulamıyor anten bağlantısı yokmu acaba? Video da gördüğün FM Modu değil Am modudur haliyle Frekans bulamaz zaten ;)dikkat ettiysen 2. video 35. sn de FM moduna geçiriyorum ve müzik normal. tebrik ederim imrendim yapılması gereken tüm kablo değişikliklerine ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı? aracınızda önceden SYNC yada alt yapısı varmıydı? Yani, mesela sesli komutla birisini aramak istediğinizde o kişinin önceden arabaya kaydedilmesi gerekiyormuydu yoksa doğrudan adını söyleyerek arama yapılabiliyor muydu? bu sistemde Türkiyede navigasyon çalıştırmak mümkünmü? ne gerekiyor? teşekkürler FF3 Ün tüm devre şeması mevcut. Araç 2011 Ağustos çıkışlı ilklerden. 1,6 Benzinli Styl + Plus Şehir içi aktif güvenlik ve oto park sesli komut vs.. Sesli komut sistemi kullandınmı bilmiyorum telefonun araçla eşleşmesinden sonra sesli komutla arama yapman için kişiyi kendi sesinle kaydetmen gerekiyor. Gerekli Kart okuyucusunu ve Avrupa haritasını satın aldıkdan sonra (içinde Türkiye olan) kullanabilirsin. Teorik Yardımları için Mertol Abi'ye Teşekkürlerimi sunarım.. Mayıs 6, 2013 Muammer DEMİR tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Beğenilmeyecek gibi değil şu montaj içlerindeki cesarete hayranım doğrusu... Ank. buluşmasında bir cesaretli arkadaşla daha tanışma şansı buldum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 FM frekanslarinda cift rakamlar cikmiyormu? Yani arama yaparken 90.1-90.3 diyemi tariyor yoksa manuel ayarladiginda 90.2 yi de dinleyebiliyormusun mesela? Onun bir ayari olacakti galiba.. Alet pek hayırlı değil. Alan arabayı satıyor galiba. Yoo aslinda bildigim kadari ile hepside hayirli sebeplerle satildi. Ben bosandim, Bulent in cocugu oldu, Muammer de c180 alacakmis. Gayet hayirli nedenler.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap