Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Herkesin heyecanla takip ettiği bu sistemi daha kapsamlı bir video inceleme ile anlatmanızı isteriz. Ayrıca gördüğüm kadarıyla radyo taraması istanbulda olmanıza rağmen radyo bulamıyor anten bağlantısı yokmu acaba? Video da gördüğün FM Modu değil Am modudur haliyle Frekans bulamaz zaten ;)dikkat ettiysen 2. video 35. sn de FM moduna geçiriyorum ve müzik normal. tebrik ederim imrendim yapılması gereken tüm kablo değişikliklerine ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı? aracınızda önceden SYNC yada alt yapısı varmıydı? Yani, mesela sesli komutla birisini aramak istediğinizde o kişinin önceden arabaya kaydedilmesi gerekiyormuydu yoksa doğrudan adını söyleyerek arama yapılabiliyor muydu? bu sistemde Türkiyede navigasyon çalıştırmak mümkünmü? ne gerekiyor? teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Ozan o dosya biraz buyuk. mail adresini at gondereyim. Ama gmail falan olsun. hotmail de kotaya takiliyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Ozan o dosya biraz buyuk. mail adresini at gondereyim. Ama gmail falan olsun. hotmail de kotaya takiliyor. Mertol bende istiyorum. [email protected] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Gitti bilem.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 (düzenlendi) Ozan o dosya biraz buyuk. mail adresini at gondereyim. Ama gmail falan olsun. hotmail de kotaya takiliyor. Teşekkürler abi. Mayıs 6, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Gitti bilem.. Bende alabilirmiyim [email protected] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Gitti bilem.. Banada yollayabilirmisiniz,teşekkürler. [email protected] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muammer DEMİR Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 FF3 Full Şema : http://www.dosya.tc/server8/eLCavg/FF3_schematic.rar.html Bluetooth ve Ekran soketlerindeki pinlerin birleştirilmesi. http://www.dosya.tc/server8/zlhxoP/BluetoothSoketindekiyenihali.docx.html 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Aslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 ürünü alabilir miyim ne kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Merhaba bluetooth modülünü kullanmıyorsanız alabilirim kabloları ile beraber Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Buradan merak ettiğim bir sorunun cevabını almış oldum, FM frekansında tek sayı sorunu bu cihazda da var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Burçin Talay Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 sistemi sattınızmı. satmadıysanız fiyat verebilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kodaz Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Bende bu cihazdan aldım amerikadan kasımda gelecek benim araç 2013 focus tdci tit benim araçta sync var çalışırmı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Siz takınca bunu öğrenmiş olacağız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Bende bu cihazdan aldım amerikadan kasımda gelecek benim araç 2013 focus tdci tit benim araçta sync var çalışırmı acaba gerekli parçalar alındıysa, tesisattaki değişiklikler yapılırsa, parçalar sağlamsa neden çalışmasın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap