Ahmet Kodaz Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 (düzenlendi) alparslan bey merhaba bana my toch 8 için soket bağlantı şeması lazım elinizde veya elinde olan varsa burdan paylaşırsa çok memnun olurum Emre bey gönderdim .Bir kaç eksik ama ben soketleri bazılarını çıkaramadım siz biliyorsanz 1 module communıcatıons network 2 global posıtonng system module (gps) 3 body control module eger siz biliyorsanız yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aralık 20, 2014 Ahmet Kodaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 MyFord montajı yapabilen arkadaşlar aşağıdaki linki de göz önüne alarak kullanım tecrübelerini aktarabilir mi? Uğraşmaya değer mi? Yoksa kaliteli bir double DIN ünite daha mı mantıklı? http://en.wikipedia.org/wiki/MyFord_Touch#Criticism Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 MyFord montajı yapabilen arkadaşlar aşağıdaki linki de göz önüne alarak kullanım tecrübelerini aktarabilir mi? Uğraşmaya değer mi? Yoksa kaliteli bir double DIN ünite daha mı mantıklı? http://en.wikipedia.org/wiki/MyFord_Touch#Criticism Macerayı seviyorsanız, elektronik şema okuma kabiliyetiniz varsa, vakit ayırabilecekseniz uğraşmaya değer. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Dün şemaları incelerken bir şey farkettim. Bizim araçlardaki sync I ile amerikadanyadaki "sync gen II" modüllerinin girişleri aynı. Daha doğrusu soketleri aynı. 8" ekran da zaten sync modülüne doğrudan bağlı. Bu durumda öyle çok fazla kesilecek bir şey görünmüyor. Hatta sync I sistemlerde halıhazırda GPSM modülü var. USB, kart vs girişlerinin olduğu parça da temin edildiğinde bu iş çok zor olmamalı diye düşündüm şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sert Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Focus 3.5 a olur mu acaba? Navitech ve cyclone gibi firmalar 3.5 için ayrı ürün üretiyorlar.Sanırım havalandırma girişleri farklı olduğu için ama bilemedim. Var mı deneyen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Kahraman Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 My touch montajını gerçekleştirdik bir sorunumuz var araç çalışıyorken ses alamıyoruz kontak kapalı olunca ses alıyoruz şemaları kontrol ettik bir yalnış görünmüyor sorun nerde bulamıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 My touch montajını gerçekleştirdik bir sorunumuz var araç çalışıyorken ses alamıyoruz kontak kapalı olunca ses alıyoruz şemaları kontrol ettik bir yalnış görünmüyor sorun nerde bulamıyoruz Yazılım olarak aracın o multimedyayı biliyor olması gerekir, aksi taktirde beklenmeyen sonuçlar üretebilir. Focccus programı ile gözden geçirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Kahraman Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 (düzenlendi) Diğer sorunu hallettim bir tek usb ve telefon bağlantısından ses alamıyorum çızırtı sesi geliyor yardım nerde yalnış Yaptım Mayıs 3, 2015 Halil Kahraman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Kahraman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 ustam sonunda eksiksiz ve Çalışır bir şekilde my touch'ı monte etti montaj ettirmek isteyenlere yardımcı olabiliriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 ustam sonunda eksiksiz ve Çalışır bir şekilde my touch'ı monte etti montaj ettirmek isteyenlere yardımcı olabiliriz. Hayırlı olsun montajı nerde yaptınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2015 Şöyle bir ürün var bu cihaz için üretilmiş.Fiyatı biraz yüksek fakat gayet güzel bir ürün.Telefon ekranını felan arabaya aktarıyor. https://www.coastaletech.com/mytouchair.htm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Elinde olan veya satmayı düşünen var mı arkadaşlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Arkadaş yardım istiyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Sen istiyor duj ozaman verecek 100 dolar ???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rodolfo Maia Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Hello guys.Someone I can help with connections? My touch sync 8´ thanks 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap