Serkan Sönmez Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2013 Herkese Selamlar... Yeni Focus Almaya karar verdim ama 2 modeli arasında kararsız kaldım. Otomatik vitesin kullanım rahatlıgı mı yoksa düşük vergi ve düşük yakıt tüketimi mi? kullanan arkadaşların tercihi ve bu 2 modelin (+ ve -) yönleri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim 4K - Titanium - 1.6i 125PS - PowerShift otomatik + Sony Müzik Sistemi - 53.255 TL 4K - Titanium - 1.0i EcoBoost 125PS - 6 ileri manuel + Smart Paket - 53.610 TL Fiyatlar liste Peşin fiyatı Satıcı bayiiden henüz fiyat almadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 1.6 motor 1.0 motora göre fazla yakar. Lpg takmayacaksiniz almayın 1.6 motor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Bu aslında bizim vermemiz gereken karar değil çünkü otomatik lazım ise otomatiği almalısınız.. Manuel olacaksa zaten doğru tercih yapılmış..Karar sizin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 1.6 motor 1.0 motora göre fazla yakar. Lpg takmayacaksiniz almayın 1.6 motor. Lpg li araç hiç kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorum. şu anda kullandıgım araç Tipo 2.0ie 16V Cat ve benzinli (99 model ve ilk sahibiyim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Otomatik vitesin kullanım rahatlıgı mı yoksa düşük vergi ve düşük yakıt tüketimi mi? Buna sizden başka kimse cevap veremez, otomatiğin rahatlığı için bir bedel ödemek gerekiyor maalesef şu andaki Ford'un donanım politikasına göre... Ben 1.0 EB'u tercih ederdim, çünkü: - Daha modern ve yeni motor - Verimliliği yüksek - Performansı yerinde - Vergisi düşük 1.6 motor ise - Güvenirliliğini kanıtlamış bir ünite - Otomatik için tek seçenek ve maalesef az yakmıyor o şanzımanla - Fiyat/kalite oranı biraz daha iyi İkisinin de ikinci eli çok belirgin değil şimdilik. Lpg li araç hiç kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorum. şu anda kullandıgım araç Tipo 2.0ie 16V Cat ve benzinli (99 model ve ilk sahibiyim) O da çok yakar ama performansı yerindedir. Ondan sonra otomatik Focus pek tat vermez... Deneme sürüşü yapın! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Test edip bir bakın. Açıkçası kişisel bir karar. Biri otomatik biri daha iyi performanslı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Buna sizden başka kimse cevap veremez, otomatiğin rahatlığı için bir bedel ödemek gerekiyor maalesef şu andaki Ford'un donanım politikasına göre... Ben 1.0 EB'u tercih ederdim, çünkü: - Daha modern ve yeni motor - Verimliliği yüksek - Performansı yerinde - Vergisi düşük 1.6 motor ise - Güvenirliliğini kanıtlamış bir ünite - Otomatik için tek seçenek ve maalesef az yakmıyor o şanzımanla - Fiyat/kalite oranı biraz daha iyi İkisinin de ikinci eli çok belirgin değil şimdilik. O da çok yakar ama performansı yerindedir. Ondan sonra otomatik Focus pek tat vermez... Deneme sürüşü yapın! Haklısınız Deneme sürüşü en iyi karar . birde yeni farkettim 1.6 EB 180 ps performans olarak en iyi ve şuan kullandıgım araca en yakın gibi gözüküyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 bence motor hacmi deil`de otomatikmi,manuelmi.karar verilmesi gereken esas mesele. şanzuman dışında,hem vergi hem yakıt hemde aynı bg gücünde olmaları,karşılaştırılırsa kesinlikle,1.0 EB. derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 (düzenlendi) Söylendiği gibi en iyi karar size ait....Şunu da belirtmeliyimki otm. Rahatlığı ve konforu bir başka.... Mayıs 8, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Haklısınız Deneme sürüşü en iyi karar . birde yeni farkettim 1.6 EB 180 ps performans olarak en iyi ve şuan kullandıgım araca en yakın gibi gözüküyor Performans merakı varsa zaten ilk tercih olmalı, forum dahil satılık temiz ikinci eller var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Ben olsam ecoboostu seçerdim. Ben aracımı alırken bayinin elinde olsaydı alacaktım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-180bg-ecoboost-x-paket-12-bin-km.de-kazasiz-boyasiz-sifir-tadind-124030006/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1.6-ecoboost-182-hp-121224272/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Şimdi bu konuya "Ben Olsam...." diye mesaj yazsam olmaz çünkü zaten seçimimi yapmışım. Yakıt, vergi, kullanım rahatlığı vs. gibi etkenleri terazinin kefelerine koyun hangisi daha mantıklı geliyorsa ona yönelin. Hangisini alırsanız alın önce her ikisinide bizzat test edin ki içinizde ukte kalmasın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 (düzenlendi) Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-180bg-ecoboost-x-paket-12-bin-km.de-kazasiz-boyasiz-sifir-tadind-124030006/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1.6-ecoboost-182-hp-121224272/detay 2. ilandaki smart paket diyor. 2011de ne smartıymış o bir göreydik :D İlk ilandaki beni benden aldı valla, bir SONY panel takıldı mıydı süprema olurdu benim için. Ahh ahhh Cem abi forum dahilindeki satılık seninki mi oluyor yoksa ? edit: ilk ilandakinin gösterilmeyen jantlarını ve kırmızı kaliperlerini sonradan beğenmedim Mayıs 8, 2013 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Dilerseniz benimde aracım satılık, düşünür müsünüz? Bu arada reklamımı da yaptım 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap