Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 4K - Titanium - 1.0i EcoBoost 125PS - 6 ileri manuel + Smart Paket - 53.610 TL Fiyatlar liste Peşin fiyatı Satıcı bayiiden henüz fiyat almadım bu fiyat bile çok makul. birazda inerler.. ben style metalik renk 2 yıl uzatmalı garanti ile 49 a aldım. +2 garantisiz beyaz ı 47.500 e gelirdi. fakat dizel severseniz ve km yapıyorsanız 55.000 e style dizelde veriyorlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Cem abi forum dahilindeki satılık seninki mi oluyor yoksa ? Yok Nihat ve Kemal satıyorlar, hatta bir ara galiba Tolga'nın da öyle bir niyeti vardı. Ben daha tadını çıkarmadım, ileride ST gelirse (mesela seneye 30 Şubat gibi) satarım ama... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 (düzenlendi) Cem abi forum dahilindeki satılık seninki mi oluyor yoksa ? Cem Abi , sanırım Cenk Bey, senin vermiş olduğun eski ilandan bahsediyor... Mayıs 8, 2013 Nihat Abukan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Performans merakı varsa zaten ilk tercih olmalı, forum dahil satılık temiz ikinci eller var. Performans meraktan öte benim en büyük tutkum kullandıgım Tipo 240ps (modifiyeli) bugün tüm vaktimi ford bayisi ve galerilerde geçirdim iki modelide kullandım . tercihim kesinlikle 1.0 EB oldu. Bakalım büyük ihtimalle alıcaz galiba 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 (düzenlendi) Performans meraktan öte benim en büyük tutkum kullandıgım Tipo 240ps (modifiyeli) bugün tüm vaktimi ford bayisi ve galerilerde geçirdim iki modelide kullandım . tercihim kesinlikle 1.0 EB oldu. Bakalım büyük ihtimalle alıcaz galiba 7 aydır kullanıyorum 1.0'ı, çok şükür bir sıkıntım olmadı ne yakıt tüketiminde ne de performansta... Hayırlı olsun Mayıs 8, 2013 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 2012 sıfır araçlar halen var ellerinde bir de onlara bakın. (Kayseri Metinler'de 1.0 ecobooost vardı satmadılarsa.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 7 aydır kullanıyorum 1.0'ı, çok şükür bir sıkıntım olmadı ne yakıt tüketiminde ne de performansta... Hayırlı olsun Çok Teşekkür ederim ... sizinkide çok yeniymiş sizede Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap