Muhammet Akyıldız Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2013 Beyler araç için güzel etkili kalıcı kısaca f3 e gidecek oto parfümü tavsiyelerini bekliyorum.Araçta yazın tuhaf bi koku oluyor plastikten sanırım.Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Arabaya koku konmaz. Minibüs mü bu? O kokular takıldıkları yerde malzemeyi bozarlar genelde. Birde bu kimyasalı ciğerinize çekiyorsunuz. Adamı hasta eder kesin. Koku problemi varsa kapı cam açıp havalandırın. Olmazsa kaliteli bir erkek parfümünü biraz sıkar havalandırıp arabaya binersiniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Eski patronum şu ön konsoldaki havalandırma alanlarına takılan parfümlerden alıp takmıştı. Daha sonra o bir şekilde konsola damlamış ve eritmişti.. hoş olmayan bir durum... en iyisi arkadaşın dediği gibi normal parfüm alıp sıkmak... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Eski patronum şu ön konsoldaki havalandırma alanlarına takılan parfümlerden alıp takmıştı. Daha sonra o bir şekilde konsola damlamış ve eritmişti.. hoş olmayan bir durum... en iyisi arkadaşın dediği gibi normal parfüm alıp sıkmak... Plastiği eriten şey adamı kanser eder. Bu tip kokular genelde merdiven altı 2tl lik malzemeler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Little Trees çok övülüyor, henüz denk gelemedim. Bir çok farklı marka model vardı da yaza doğru detaylı araştırmayı planlıyorum ben. Dökülme, unutulma gibi durumlarda belirtildiği gibi döşemeye zarar veriyor, ancak kanser etme durumu ne olur bilemiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammet Akyıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 teşekkür ederim beyler tavisyleriniz için, dediklerinizi yapıcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Arkadaşlar, oda parfümü, araç kokusu gibi şeyleri asla kullanmayın. Engin Abinin de dediği gibi bunlar çoğunlukla kanserojen etkileri olan ürünler. hele ki araç içi gibi oldukça ufak bir alanda daha da zararlı. varsın aracınızın içi kavun kokmayıversin. yeter ki kötü koku olmasın içeride. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Ayrıca astımı tetikleme özellikleri de var. Dört camı açıp 2 dakika beklemek yeter. Titaniumlarda kumandadan açma düğmesine basıp basılı tutunca üç saniye sonra bütün camlar iniyor. Uzaktan açıyorum ben araca varana kadar kokuyu giderecek kadar sirkülasyon oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Kaliteli bayan parfümü tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Titaniumlarda kumandadan açma düğmesine basıp basılı tutunca üç saniye sonra bütün camlar iniyor. Style'da da var o özellik abi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Kaliteli bayan parfümü tavsiye ederim. Sonra yengene nasıl hesap vereceğiz? Style'da da var o özellik abi Bilmdiğim için genelleme yapmadım, varsa iyi çünkü yazın çok avantajlı bir özellik... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Timur Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Aır wick veya konfort sprint gibi içinde itici gaz bulunmayan bir oda parfümünü akşam aracınızdan çıkarken araç içine bir kere sıkıp aracınıza binerken biraz havalandırınca her hangi bir rahatsızlık hissetmeden aracınızdaki kötü kokuyu giderebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Sonra yengene nasıl hesap vereceğiz? Bekarlık sultanlık diye boşa dememişler o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Bekarlık sultanlık diye boşa dememişler o zaman Kendi ütüsünü kendi yapan sultan mı olurmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap