Guest Tolga KARACA Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2011 Arkadaşlar selamlar. Bu pazartesi ailecek İstanbul daki Eminönü Cankurtaran Öğretmenevi ne gideceğiz aksilik olmazsa. Acaba Akçay dan; 1- Çanakkale - Eceabat - Keşan - Tekirdağ üzerinden mi gitsem.. Yoksa 2- Bursa - Nilüfer - Yalova - İzmit ten mi gitsem? 1. seçenekte güzergah manzaralı ve rahat oluyor, 2. seçenek hakkında pek tecrübem yok, ne diyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Benim gittiğim yol mu oluyor bu 2. yol.. Bursa Balıkesir Edremit diye geliyoruz.. Benim kuzen ilk yoldan gidiyor evi çünkü avrupa yakasında hatta en ucunda. Bizde anadoludayız o yüzden 2 den gidiyoruz.. Yalova'dan deniz otobüsü ile tertemiz karşıya geçebilirsin...Topçular -Eskihisar diye geçer Not:Konuyu tatil bölümüne taşıdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Aslında Yalova dan karşıya geçmek daha mantıklı ama ... Diğer güzergahı az çok biliyorum denizkenarında boş ve virajlı yollar tam benlik diye.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Valla sen bilirsin abi..Yol boşluğu tartışılır ama viraj için yolu uzatcan hani bu seçenek olmasa belki tamama sen bilin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Bursadan direk yeni kapıya kalkan feribotta var abicim yalovaya kadar gidip geri döneceğine. Yenikapıya geçip ordan eminönüe gitmek daha kolay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yalova'dan Eskihisar-Topçular hattından ayrıyeten Pendik'e de feribot var. Biraz daha pahalı ama direk pendik sahilyoluna çıkıyor. Hem de feribotta inip denizde ilerlerken çayınızı içmek çok keyifli oluyor. 40 dakika civarı sürüyor deniz yolculuğu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Pendikten Eminönüne geçmek için onca trafik eziyetini çekmeye ne gerek var ki Bursa-Yenikapı feribotundada aynı keyif var. Hem ayrıca Yenikapı-Eminönü ile Bursa-Yalova Eskihisar-Eminönü yada Pendik-Eminönü arası baya bir yakıt farkı var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Bence de en mantıklısı Yalova'dan feribotla Yenikapı'ya geçmen. Yenikapı'dan Eminönü çok yakın zaten 10 km. yok sanırım aralarında. Keyif olsun virajlı boş yollarda dersen ilk yolu tercih et. Ama aracın benzinli bu sefer kardeşim hemide turbolusundan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yeni Kapı bursa nın fiyatını biliyorsunuz değil mi 2 kişi 1 çocuk yaklaşık 150 tl... Topçular Eskihisar en uygunu hemde tolga abi araç sürmek için muh. geliyordur ist'e ondan kısalmasın yol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yeni Kapı bursa nın fiyatını biliyorsunuz değil mi 2 kişi 1 çocuk yaklaşık 150 tl... Topçular Eskihisar en uygunu hemde tolga abi araç sürmek için muh. geliyordur ist'e ondan kısalmasın yol Yalova-Yenikapı dedim ben Yakup. Oranın fiyatı ucuz kişi başı 15 di sanırım. Araç ne kadar onu bilmiyorum. Ama dediğim gibi zevk için ise dediğin güzergah daha iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 120 lira da o tutuyor. Sen alınma üzerine abicim yukarda var bu alternatif. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Bursadan yalovaya eskihisar yada pendikten emnönüne kadar yakacağınız benzin + köprü çilesine 150 tl değer. Diğerleride bedava götürmüyor sonuçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Zevk işte..Her yolu seçen oluyor..Hiçbiri boş değil Kaç defa gittim hepsiyle adam sıkılıyor denizde tolga abi yolda gitmeyi seven biridir ki zaten o da 2 seçenekte deniz yolundan bahsetmemiş sonuçta bi haber değil bunlardan. Çanakkale yolu bence de daha hoş olacaktır..Sırf kara yolu ise tabi.Hiç gitmedim ama kuzen hep iyidir diyordu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 gelibludan feribota biniyorsun ordan tekirdağ üzerinden istanbula geliyorsun Ayvalıktan dönerken lüleburgaza gitmek için o yolu kullanıyordum ben Güzel yoldur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 E5 trafiği adama zevk vermez.Üstelik birde köprü geçecek. Ya bandırma-yenikapı için bilet al mis gibi rahat rahat git, yada çanakkale tekirdağ üzerinden git. Burada bahsedilen bütün güzargahları denedim ben, tavsiyem bunlardır, iyi yolculuklar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap