Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Ben habire çekiyorum da üşendiğimden yükleyemiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 (düzenlendi) Benim hiç böyle bir fantezim olmadı. İlginç. Arabanın doğum gününü kutlayan falan da vardır aramızda şimdi. (bi susayım la : ) Kasım 28, 2013 S.Velid Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Ben habire çekiyorum da üşendiğimden yükleyemiyorum... Aynı durumdayım... Her çektiğimde Bekir abi geliyor aklıma sonra ya unutuyorum ya üşeniyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Aynı durumdayım... Her çektiğimde Bekir abi geliyor aklıma sonra ya unutuyorum ya üşeniyorum Hahaha, ben de cekerken aklima Bekir Abi geliyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Aynı durumdayım... Her çektiğimde Bekir abi geliyor aklıma sonra ya unutuyorum ya üşeniyorum Hahaha, ben de cekerken aklima Bekir Abi geliyor... Tam bende son bir yıldır kulaklarım niye böyle çınlamaya başladı , bir hekime gideyim diyordum. ..:) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Abi günlük kaç km yol yapıyorsun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Abi günlük kaç km yol yapıyorsun ? Arabayı aldigim gunden bu yana yani 760 gundur ortalama 60.5 km yol yapiyormusum. Ki yapiyorum. Kullanmadigim gunlerin acisini da uzun yolda cikartiyorum iste. Pazartesi gunu Ankara ya gittim ve akşam geri geldim. Sali gunu aksam tekrar gittim geri geldim. Tabu ekstra bir durumdu ama arada bu sekilde cikiyoruz. Mesela bir yildir arkadaslarla Ordu ya ve Antalya ya gidecegiz nasip olmadi. Bir baslarsak ardini getiririz ama baslamak lazim. Tabi bu gezmelerin faturasi serviste bana cikiyor ama olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Arabayı aldigim gunden bu yana yani 760 gundur ortalama 60.5 km yol yapiyormusum. Ki yapiyorum. Kullanmadigim gunlerin acisini da uzun yolda cikartiyorum iste. Pazartesi gunu Ankara ya gittim ve akşam geri geldim. Sali gunu aksam tekrar gittim geri geldim. Tabu ekstra bir durumdu ama arada bu sekilde cikiyoruz. Mesela bir yildir arkadaslarla Ordu ya ve Antalya ya gidecegiz nasip olmadi. Bir baslarsak ardini getiririz ama baslamak lazim. Tabi bu gezmelerin faturasi serviste bana cikiyor ama olsun. Valla iyimiş abi Allah kaza bela vermesin Bende bi hesapladım da bizimki de günlük 76 km ye denk geliyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 40k yıda devirdik 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 40k yıda devirdik hadi hayırlı olsun vardınız mı sakaryaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 hadi hayırlı olsun vardınız mı sakaryaya Evet kardeşim kahvaltımızıda yaptık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Evet kardeşim kahvaltımızıda yaptık bizim ki 1 buçukta dersaneden çıkıyormuş ona göre ayarlarsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap