Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 BU DA BONUS 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 ohoooo.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 uzaklaşıınnnn... gelmeyin burayaaaa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 bekir abi artık sadece ekranı paylaşıyor 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 bekir abi artık sadece ekranı paylaşıyor Dikkat etmedin mi Serdar'ım gittim seninkinden aldım :) Totel km ye..:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Dikkat etmedin mi Serdar'ım gittim seninkinden aldım :) Totel km ye.. :)) keyfini sür bekir abim daha birileri konu açacaktı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 keyfini sür bekir abim daha birileri konu açacaktı Isim var gucum var kardesim... arabayi aksamdan aksama goruyorum kapi onunde. Karanlikta mi cekeyim fotograflari? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Dikkat etmedin mi Serdar'ım gittim seninkinden aldım ney nasıl ne zaman niye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 (düzenlendi) ney nasıl ne zaman niye Bugün öyleden sonra aniden zaman doğdu bir uğrayım dedim , tesadüfen 3- de yine takılmıştı gösterdim hemen yenisi ile değiştirdi sağ olsun... Şubat 26, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Bugün öyleden sonra aniden zaman doğdu bir uğrayım dedim , tesadüfen 3- de yine takılmıştı gösterdim hemen yenisi ile değiştirdi sağ olsun... güle güle kullan abi bunda yok demi sorun? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 güle güle kullan abi bunda yok demi sorun? Bu kez seçtim ve bu sorunuz şuan.... Tekrar teşekkürler Ozanım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Kaçırdık 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Kaçırdık Aynısı bende oldu geçenlerde bir fark ettim 33335 di @Bekir B., Zehirledin abi bizi, yolda giderken sürekli göz km.de. En yakın çekebileceğim km ne olur, kaç km sonra ne olacak, yaklaşık nerede iken olacak falan benim kafa sürekli gidik 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Kocaman göstergeleri de taktınız her 5 kmde bir paylaşırsınız artık 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap