Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Plakayi tutturduk burada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Zaman çabuk geçiyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Ortalama tüketim iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Bekir abi, bu değerlerin hepsini tek seferde sıfırlayabiliyor musun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Bekir abi, bu değerlerin hepsini tek seferde sıfırlayabiliyor musun? Evet Onurum .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Evet Onurum .... Bunun için ben de değiştirebilirim ekranı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Bunun için ben de değiştirebilirim ekranı Hakkikaten çok değiştiriyor aracı, birde far ve sisler de ekranda araç resmi üzerinde belirmesi ayrı bir keyif.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Bunun için ben de değiştirebilirim ekranı Menü de sil seçeneği olması lazım bende var direk üstlerine gelmeden menü icinde hepsini sıfırla diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Menü de sil seçeneği olması lazım bende var direk üstlerine gelmeden menü icinde hepsini sıfırla diye 2 yıldır hepsini tek tek sıfırlıyorum ben dediğin gibi bir şey varsa atın beni forumdan Baktım... Hepsini silebilmek için bir şey yokmuş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Efenim araya kaynamasın ecoboost 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap