Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Buda benden olsun Buda benim diğer arabadan 22222 kmdeyken dalgınlıgıma geldi kaçırdım... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Zor yakaladım. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 911? Yoksa bu bir işaret mi? Tam da gittiğimiz gün mü ertesi günü mü ne çekmiştim bunu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Yahu Mertcan aç aç arabayı o sıcakta gezdiriyosun yazık karnını doyur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Yahu Mertcan aç aç arabayı o sıcakta gezdiriyosun yazık karnını doyur. Öğrenci spek, fakir işi Yarım depoyu geçmeyik ama porşe peşinde koşarık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Servet abinin arabası nasıl soğumadığı için bozuksa Bekir abininki de hiç yakmadığı için bozuk bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Servet abinin arabası nasıl soğumadığı için bozuksa Bekir abininki de hiç yakmadığı için bozuk bence. Leeynn :) kötü bişey demedin demi:):)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Leeynn :) kötü bişey demedin demi:) :)) Olumlu manada bozuk arabalarınız. Servet abininki 3 gün dursa da hararet ortada başlıycak la nerdeyse. Abi sen de pek tintin sürmüyosun da ne hikmetse o yol bilgisayarı 7 filan görmüyor bildiğim kadarıyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Ankara şu saatte bile bu kadar sıcaksa gündüz halimiz nice olur. Hız sabitleyicideki değer için tebrik de edersiniz artık. Olumlu manada bozuk arabalarınız. Servet abininki 3 gün dursa da hararet ortada başlıycak la nerdeyse. Abi sen de pek tintin sürmüyosun da ne hikmetse o yol bilgisayarı 7 filan görmüyor bildiğim kadarıyla Benim arabayıda koy içine arızalıların. Kendini 1,6 sanıyo çok içiyo yakıtı 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap