Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 @Bekir B., Abi sen paylaşma ya tüketimi görünce moralimiz bozuluyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Bekir abinin arabayı ben 2 gün elinden alımda 8,5 lt leri gösteriyim ekranda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Ahmetim hepsi bir arada ya öylece çıkıyor işte ):::) Bekir abinin arabayı ben 2 gün elinden alımda 8,5 lt leri gösteriyim ekranda Ozan'ım ayar yaparken bir km bile kullanmadan artırmıştı..:)):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Bekir abinin araba yakında tüketimden bıkıp üretime geçerse şaşırmayın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Ya esas olayı şimdi anladım.Focus 3 lerde rodaj 30 bin de bitiyo tek açıklaması bu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Bekir abinin araba yakında tüketimden bıkıp üretime geçerse şaşırmayın :): Çok yaşa Semih çok güldüm :):)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Bir resimde benden .... 2 yıldır bu forumu nasıl fark etmedim kendime şaşırıyorum.... TFT renkli ekranı en kısa zamanda edineceğim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 48 km/h - 4.8 tüketim - 488 km menzil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Forumcana bi psikiyatriste gitsek iyi olacak sanırım hem grup indirimi de alırız 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 ramazan bana da sanki bu iş takıntı yaptı gibi oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 @Ruhan Muslu, Daha önce de yazdım, bu konuyu gördükten sonra araba kullanırken aklım hep km de. Ne zaman güzel bir km olur, kaç km sonra çekerim, o km yi yaklaşık nerede yakalarım falan. Birde kaçırınca üzülüyorum ki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap