Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Serdar o zaman desene bu bir hastalık, üstelik bana da bulaştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 desene bu bir hastalık, Vallahi öyle. Tedavi paralarımızı Bekir abi verecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Vallahi öyle. Tedavi paralarımızı Bekir abi verecek Yaw :)) forumda olay dönüyor dolaşıyor sonra beni buluyor anlamadım ki..:):):):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 @Bekir B., Abi bu illete bizi sen bulaştırdın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 @Bekir B., Abi bu illete bizi sen bulaştırdın İlacı bir araya gelip hoş sohbet sonra bişeyimiz kalmaz:):)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Bekir konuyu açan sen olunca normal dir. Demek ki bu hastalığı ortalığa bulaştıran sensin İlacı bir araya gelip hoş sohbet sonra bişeyimiz kalmaz:) :) ) İnşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Bekir konuyu açan sen olunca normal dir. Demek ki bu hastalığı ortalığa bulaştıran sensin Aslında ben yıllardır hep takip ederdim, forumda paylaşayım dedim... Patladı gitti :))::))):): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yalnız değilsiniz ... Yıllardır bende takip ediyorum ... Hastalık değil bence , başka araçlarda da resimler var elimde .... Bu arada focusum için renkli ekran siparişi verdim.Gelince resimlerini paylaşırım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 bekleriz barış iyi olur Bu arada focusum için renkli ekran siparişi verdim.Gelince resimlerini paylaşırım... Aslında ben yıllardır hep takip ederdim, forumda paylaşayım dedim... Patladı gitti :)) : ) ) : :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yalnız değilsiniz ... Yıllardır bende takip ediyorum ... Hastalık değil bence , başka araçlarda da resimler var elimde .... Bu arada focusum için renkli ekran siparişi verdim.Gelince resimlerini paylaşırım... Sadece focus için değil, tüm araç km lerini paylaşabiliyoruz Barış bilgin olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Sadece focus için değil, tüm araç km lerini paylaşabiliyoruz Barış bilgin olsun... Bekir abi ilaçtan bahsettinya Pazar günü çay kahve molası mı planlayalım demek istedin ? Bu arada Bekir abinin arabanın yakıt tüketiminin neden düşük olduğunu servisteki arkadaşımdan öğrendim.Bekir abi nin gösterge bozukmuş.6.9 lt üstünü göstermiyormuş.Yani görünen değer gerçekteki değerin %50 si imiş duyrulur . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Bekir abi ilaçtan bahsettinya Pazar günü çay kahve molası mı planlayalım demek istedin ?Bu arada Bekir abinin arabanın yakıt tüketiminin neden düşük olduğunu servisteki arkadaşımdan öğrendim.Bekir abi nin gösterge bozukmuş.6.9 lt üstünü göstermiyormuş.Yani görünen değer gerçekteki değerin %50 si imiş duyrulur . Hahahahahahah :):) o vakit benzincinin pompa sayacıda arızalı, ziraa 100 ₺ yakıtla neyse yazmayayım :))): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Hahahahahahah :) :) o vakit benzincinin pompa sayacıda arızalı, ziraa 100 ₺ yakıtla neyse yazmayayım :)) ): Abi yazma zaten moralimiz tavan yapıyo tansiyonum fırlıyo.8.2 lt yakıyorum böyle giderse arabayıda yakcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Abi yazma zaten moralimiz tavan yapıyo tansiyonum fırlıyo.8.2 lt yakıyorum böyle giderse arabayıda yakcam Yok Yaw ben sakin kullandığım için birde ekodizel ondan öyle :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yok Yaw ben sakin kullandığım için birde ekodizel ondan öyle :) Ben bi de antidepresan kullanımda sonra yakıtım düşüyomu görelim.Yada daha güzeli arabanın deposuna hap atıyım belki sakinleşir.Çok hırçın gidiyo ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap