Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Abi yazma zaten moralimiz tavan yapıyo tansiyonum fırlıyo.8.2 lt yakıyorum böyle giderse arabayıda yakcam Doğan benim kide 90Hp iken 6,7 idi yazılım attırdıktan sonra 115Hp ile 6.0 a düştü. Sen gerçekten 8.2 baya fazlaymış bi anormallik mi var acep diye insanın aklına gelmiyor değil. Bide ben arabayı çok sert kullanıyorum vites devirleri hep 3000-4000 arası bazen 5000 ni gfördüğüm oluyor, biraz sakin kullanabilsem demek ki baya düşecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Abi yazma zaten moralimiz tavan yapıyo tansiyonum fırlıyo.8.2 lt yakıyorum böyle giderse arabayıda yakcam Naptın abi bizim gariban 1.6 atmosferik bile 8.3 yakıyor, helal olsun seninkine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Ya hava filtresi değişecek ama filtre 1 lt farketti resmen. Ondan öncesinde 7 nin altını hiç görmedim. Filtre değiştirimde düşmezse servise gitcem baktırcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 (düzenlendi) Temmuz 18, 2014 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 (düzenlendi) 7,5 ayda 44444 km. Temmuz 21, 2014 Mustafa Çakıroğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Daha dün gibi, alayım mı 1.0 diyordun abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 (düzenlendi) aynen Yakup. Sayenizde doğru seçimi yaptım. Çok katkıda bulunamıyorum foruma, çok uykusuz kalıyorum zaman bulamıyorum. Allahtan iştima alıp aktif olmayanları atmıyorsun Taksitler biraz zorluyor ama iyi ki de dizel 115 beygir almışım Çarşamba yine bakıma 100.000 km yi geçeyim servisin önünden geçmiycem. Canıma ot tıkadılar desem yeri Temmuz 21, 2014 Mustafa Çakıroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 aynen Yakup. Sayenizde doğru seçimi yaptım. Çok katkıda bulunamıyorum foruma, çok uykusuz kalıyorum zaman bulamıyorum. Allahtan iştima alıp aktif olmayanları atmıyorsun Taksitler biraz zorluyor ama iyi ki de dizel 115 beygir almışım Çarşamba yine bakıma 100.000 km yi geçeyim servisin önünden geçmiycem. Canıma ot tıkadılar desem yeri Abi servis'e gitme zorunluluğun yok fakat uyguladığın tüm parçaları doğru olduğuna dair ispat etmen gerekir ama o zaman da, karar senin. Ayrıca öyle huyumuz yok canım est Selamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 eskilerden.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Haydaaa bir km artmış ben çekene kadar)::)) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 @Bekir B., Abi benim araba 40600de, seni beklemeye karar verdim işe servisle gidip geliyorum artık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap