Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Ben hep köy yolunda gidiyorum maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yaw yoldayım ćok güldürme:):) Yoldan yetiştiriyor bize alın içeri memur bey Yolun açık olsun Abi'm... Ben hep köy yolunda gidiyorum maalesef La biz Büyükşehir yolu diye parke taşında geziyoruz lakur lukur 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Rahmetli benzinli bir Punto'muz vardı. Depoyu doldurup Mersin'e gitmiştim, o arada çeyrek depo azaldı yakıt. Mersin gişelerinden çıktım, şehre doğru giderken radar vardır diye 70 km/h ye gelip boşa almıştım, hafif de meyil var tabi, menzil 600 lerden 900 lere çıkmıştı. Bu da ona benzeyecek Ama ben hep 6. Vites deyom:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Ama ben hep 6. Vites deyom:) Yol yokuş aşağı olsa, birde boşa alsan demek ki neler olacak abi Menzil :2000 km 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 An itibariyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 (düzenlendi) Hahahaha; ) Ağustos 13, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Bekir abi nasıl bi yolda gidiyosun Allah aşkına ya ben daha full depoyla 1000 km menzil göremedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Hahahaha; ) Abi benim menzilin 2 katı ha. Bak yolda görürsem kafadan çarpacam sana abi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Bekir abi direksiyonda kim var sen buraya resim atıyosun yoksa resimleri araba kendisi mi atıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Bekir abi nasıl bi yolda gidiyosun Allah aşkına ya ben daha full depoyla 1000 km menzil göremedim Ramazanım olay tamamen ort. tüketimi Bekir abi direksiyonda kim var sen buraya resim atıyosun yoksa resimleri araba kendisi mi atıyor Walla tekim :) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Ramazanım olay tamamen ort. tüketimi Walla tekim :) Vaaay o direksiyondaki genç delikanlı kim abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Vaaay o direksiyondaki genç delikanlı kim abi. Herhalde Bekir abi nin oğlan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Herhalde Bekir abi nin oğlan Bencede 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap