Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yaw ne iyi geldi iltifatlar..yorgunluk aldı; ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Bi saattir fotoğrafta Bekir abiyi arıyorum bagajda kestiriyor galiba 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Bi saattir fotoğrafta Bekir abiyi arıyorum bagajda kestiriyor galiba Yuh Ramazan dışarıdan fotoğrafı kim çekti direksiyondaki gencin 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 (düzenlendi) Sanırım kaçakçılar gibi yedek depo var bu araçta [emoji23] Ağustos 13, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Evet arkadaşlar sabah Ankara'dan çıkarken yakıt için depoyu ilk tık da bıraktırdım..Toplam 655km yol yaptım Son veriler Depo ibresi ise 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Ben 440 km falan gidiyorum yatım4 depoyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Maşşşşşaallaaah, yarım depo da 713 km menzil gösteriyor. Benim depo tam doluyken bu kadar gösteriyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Maşşşşşaallaaah, yarım depo da 713 km menzil gösteriyor. Benim depo tam doluyken bu kadar gösteriyor Benim araba tam doluyken 650-680 civarında gösteriyor. Valla kafama sıkacam. Araba değil sanki eve incir ağacı aldım[emoji30] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 @Bekir B. Abinin bu bölüme yazı yazmasını resim göndermesinin engellenmesini öneriyorum 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Ekranda 7'leri gorunce hepsini senkronize edeyim dedim 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar bu bölümü sadece yakaladığımız km için kullanalım. Yakıt işini katmayalım. Özellikle dizel araçlar. Bunalıma girdim. Kendimi benzin döküp yapacağım ama benzin pahalı dizel olaydı iyiydi [emoji24][emoji24] Ağustos 14, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Arkadaşlar bu bölümü sadece yakaladığımız km için kullanalım. Yakıt işini katmayalım. Özellikle dizel araçlar. Bunalıma girdim. Kendimi benzin döküp yapacağım ama benzin pahalı dizel olaydı iyiydi [emoji24][emoji24] Şehir içi gene 8 lt ye dayandı benim araba. Hep Bekir abinin suçu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Tamam mesaj alındı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 (düzenlendi) Valla iş bekir abi yüzünden yakalayabildiğiniz oto km'lerinden çıktı yakalayabildiğiniz oto yakıt tüketimi olayına döndü. Esefle kınıyorum [emoji23][emoji23][emoji23] Ağustos 14, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Valla iş bekir abi yüzünden yakalayabildiğiniz oto km'lerinden çıktı yakalayabildiğiniz oto yakıt tüketimi olayına döndü. Esefle kınıyorum Ben bi daha atmam foto banane. Yada Bekir abinin arabayı sürecem onunda artsın 8 lt ye Tamam mesaj alındı Bekir abi değişelimmi arabaları Yok vazgeçtim senin arabayıda alsam 8 lt felan çıkar. Ben en iyisi bisiklet alıp biniim daha ekonomik. 20 tl doyur karnını 6 saat yol yap oooh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap