Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Bizimki showroom önünde ilk bindiğimde 7 km'de idi. Şimdi 75 bine yaklaşıyor... Bir araştırayım bakayım benimki kaç km de imiş, kesin resmi vardır da acaba nerde.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Biziki 2 deydi, hatırlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Biziki 2 deydi, hatırlıyorum Serdar'ım taaa İspanya'dan gemiye oradan tır a, sonrada bayii ye hepsi 2km mi? Kesin senin aracın km sini düşürmüşler :):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Serdar'ım taaa İspanya'dan gemiye oradan tır a, sonrada bayii ye hepsi 2km mi? Kesin senin aracın km sini düşürmüşler : ): ):) Geri geri gelmişler abi o kadar yolu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Az önce babamın mercedesi 300 bin km oldu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Az önce babamın mercedesi 300 bin km oldu 300 bin mi ? Kaç yılda yaptınız abi o kadar yolu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 (düzenlendi) Bir resim de benden olsun. Bu sabah saatleri itibariyle on bini gördük.. Ağustos 20, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Menzil 303 gösteriyor ya, kesin benzin ibresi en sondadır, arabayı stop edince bile oynamıyordur 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Menzil 303 gösteriyor ya, kesin benzin ibresi en sondadır, arabayı stop edince bile oynamıyordur Ya göstergesi bozukmuş Bekir abinin.Ben sürekli yakıt aldığı yerle görüştüm sabah akşam uğrayıp depoyu fullüyormuş. Benim göstergem küçük diye hep paylaşıyon abi alacağın olsun.Aha yarın gidip 1000 tl de olsa taktırcam. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Üşenmedim aracın yanına inip resimledim Serdarım:):) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 aracın yanına inip resimledim Hayret vallahi. Çeyrek depo gösteriyor, senin menzilin çeyrek depoda 650 falan olması lazımdı abi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Hayret vallahi. Çeyrek depo gösteriyor, senin menzilin çeyrek depoda 650 falan olması lazımdı abi Ama dikkatini çekerim yoğun trafik ve şehir içi..:):):):)):):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 (düzenlendi) Mercedesten... Ağustos 20, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Ama dikkatini çekerim yoğun trafik ve şehir içi..:):):):)):):) Bekir abi sen bizim buralarda ortalama düşür bide gelde. Abidinpaşanın yokuşları meşurdur delikanlıları. Heeeeyt 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap