Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Bekir abi sen bizim buralarda ortalama düşür bide gelde. Abidinpaşanın yokuşları meşurdur delikanlıları. Heeeeyt Çok yaşa Doğanım akşam akşam sesli güldüm:):):):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Çok yaşa Doğanım akşam akşam sesli güldüm:):):):) İyi formuma kavışıyok o zaman. Yarın size km atıyımda görün bakalım. Göstergeye ipad mini taktırcam. Foto çekmiycem kendisi otomatik gönderecek. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Daha önce 0 km atan oldumu bakıyım 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Daha önce 0 km atan oldumu bakıyım bunu bunu alın dışarı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Daha önce 0 km atan oldumu bakıyım Ahaa Bekir abinin çeyrek deposuyla menzile bakın benim çeyrek depoyla menzile bakın.Ben demiştim ekran bozuk. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 (düzenlendi) Daha önce 0 km atan oldumu bakıyım img] Wuuuu hadi gözün aydın ben atmıştım istersen yine paylaşırım...:)):) Ağustos 21, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Wuuuu hadi gözün Aydın ben atmıştım istersen yine paylaşırım... :)) :) Abi bütün olay göstergeymiş.Bak menzilimizde yakıtımızın oranıda aynı hemen hemen .Artık benim ort yakıtta 1.6 lt felan düşer sanırsam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Ahaa Bekir abinin çeyrek deposuyla menzile bakın benim çeyrek depoyla menzile bakın.Ben demiştim ekran bozuk. Hele biraz kullan menzilini görelim o vakit:):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Bu isyerinde kullandigim bir arac oldugu icin daha sık km yakalayabiliyorum Focus'la pek km yapamayinca fotograflar arasi sure uzuyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Bugün sabah 8 den itibaren 10550 km yaptım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Ort. tüketim peee :))) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Hee ortalamada yaklaşık 20 km gezinti sonrası kuskanmayın sakın Ort. tüketim peee :))) Abi 8 lt den düşürdük az mı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Ufacık motor bu kadar benzini napıyorsa 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Ufacık motor bu kadar benzini napıyorsa Bi binsen ah ne yaptığını anlarsın. Ecoboostcular hep hızlı farketmedinmi heç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Ufacık motor bu kadar benzini napıyorsa Kaçakcılık yapıyor bence Depoda gizli bir hazne var uygun fiyattan okutuyor benzini 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap