Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Ort. tüketim peee :) )) Bu arada hata kodlarını da sildirdim tertemiz oldu.Fakat Bekir abinin arabada silinmemiş bu sebeple az yakıyormuş gibi gösteriyormuş. (Komplolar sürecek Bekir abi kurtulaman elimden) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Bu arada hata kodlarını da sildirdim tertemiz oldu.Fakat Bekir abinin arabada silinmemiş bu sebeple az yakıyormuş gibi gösteriyormuş. (Komplolar sürecek Bekir abi kurtulaman elimden) Yanlış hatırlamıyorsam benimkileri Ozan temizlemişti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yanlış hatırlamıyorsam benimkileri Ozan temizlemişti... Peki bu tutmadı şunu diyoruz o zaman.Senin araba 70 in üstüne çıktığında 2 teker üzerinde gidiyormuş.Sistem 2 tekeri yukarı çekip sürtünmeyi azaltarak yakıt tasarrufu sağlıyormuş.Yedek deponu hiç söylemiyorum bile abi ona göre. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 :)):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Kaç kere söyledim hala anlamıyorsunuz onun arabası geri dönüşüm yapıyor havadaki CO2 yi yakıta çeviriyor bagaja sondayı vursan petrol fışkırır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Komplolar sürecek Bekir abi Bekir abinin aracına özel üretim dedektörler takılıymış, Yolculuk esnasında yeraltındaki ham petrolü tespit edip bir şekilde pipetle meyve suyu çeker gibi çekiyormuş, aracında işleyip kullanımına başlıyormuş (yedek depo olayı dediğin bu galiba Doğan abi ) ve işin asıl ilginç kısmı tüm bunları araç 90km/h hızla giderken bile yapabiliyormuş. Bekir abinin seyir esnasında bol foto çekip paylaşmasının sırrı da oto-pilot system (otopaylotsiystım) dedikleri olaymış da onunda detaylarını başka bir bölümde anlatırız. Sağlıcakla kalın 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Bekir abinin aracına özel üretim dedektörler takılıymış, Yolculuk esnasında yeraltındaki ham petrolü tespit edip bir şekilde pipetle meyve suyu çeker gibi çekiyormuş, aracında işleyip kullanımına başlıyormuş (yedek depo olayı dediğin bu galiba Doğan abi ) ve işin asıl ilginç kısmı tüm bunları araç 90km/h hızla giderken bile yapabiliyormuş. Bekir abinin seyir esnasında bol foto çekip paylaşmasının sırrı da oto-pilot system (otopaylotsiystım) dedikleri olaymış da onunda detaylarını başka bir bölümde anlatırız. Sağlıcakla kalın çakmaklığa bundan takmıştır kesin :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 çakmaklığa bundan takmıştır kesin :P Yok yaa o değil. Arabaya sistem taktırmış. Oksijen yakıyormuş. En son Bekir abiyi benzinlikle pazarlık yaparken yakaladım. Araba mazot üretiyomuş. Ort yakıt formaliteden gösteriyomuş. Allah nazarlardan sakınsın abimin arabasını çok gittik üstüne. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Latife bizimki, Bekir abim içimizide bilir. Maşallah arabasınada kendisinede 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Aslında hata bende ama bende km bilgi sisteminde dört verinin bir arada olduğu ekranı kullanıyorum ve seyir halinde ilginç km yakaladığımda bir anda çekiyorum vee tabii bu resimde ben çok istemesemde ort, tüketimde yer alıyor...inanın birkaç kez sadece km nin olduğu ekranla gitmeye çalıştım hiç keyif vermedi.... Ayrıca latifeleriniz beni çok keyiflendiriyor rahat olun yani:)):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Bekir abi km fotolarını bu kadar çok ve kolay yakaldığına göre arabayı kullanmıyor bence... Yakıtının da az olmasını birleştirip ben de şöyle teori geliştirdim... Bekir abi çekiciyle arabayı çektiriyor sadece rolantide yakıyor... Hem km işliyor hem az yakıyor hem de kolayca foto yakalayabiliyor... :) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Bekir abi km fotolarını bu kadar çok ve kolay yakaldığına göre arabayı kullanmıyor bence... Yakıtının da az olmasını birleştirip ben de şöyle teori geliştirdim... Bekir abi çekiciyle arabayı çektiriyor sadece rolantide yakıyor... Hem km işliyor hem az yakıyor hem de kolayca foto yakalayabiliyor... :) Onuuur, bu yaz seni zengin zeytinlik sahibin kızıyla evlendiremedik diye yapıyorsun anladım ben seni..):):)) Ama seneye inşallah... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Bekir abi km fotolarını bu kadar çok ve kolay yakaldığına göre arabayı kullanmıyor bence... Yakıtının da az olmasını birleştirip ben de şöyle teori geliştirdim... Bekir abi çekiciyle arabayı çektiriyor sadece rolantide yakıyor... Hem km işliyor hem az yakıyor hem de kolayca foto yakalayabiliyor... :) Ya az evvel beni aradı Bekir abi.Meğer gaz pedalının yerini bilmiyormuş.Araba kendi kendine gidiyormuş.Tarif ettim yerini artık ortalama yakıtı artıracak sanırsam 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Taze taze 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Abi sen alışkın değilsindir 5'ten büyük rakamlar görmeye mazot döküp yakma bunu sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap