Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Aracım 1.6 tüplü 15000 i devirdik gibi yani lpg kendini amorti etmiş bulunuyor 70 tl ye 285 km bugün gördüm LPG nin dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Aracım 1.6 tüplü 15000 i devirdik gibi yani lpg kendini amorti etmiş bulunuyor 70 tl ye 285 km bugün gördüm LPG nin dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum aynen benimde öyle 3 ay önce 10 litre benzin aldım, hala aynı benzinle kullanıyorum, bir gün bir yerde kalıcam ama bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 aynen benimde öyle 3 ay önce 10 litre benzin aldım, hala aynı benzinle kullanıyorum, bir gün bir yerde kalıcam ama bakalım anladığım kadarı ile aracınız lpg li ancak size şunu söyleyim benzini yarım deponun altında kullanmayın benzin pompasının ısınmasını ve bu nedenden de bozulmasını sağlarsınız bu da size 1000 liraya yakın o da servis dışı bir masraf çıkarır deme di demeyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Aracım 1.6 tüplü 15000 i devirdik gibi yani lpg kendini amorti etmiş bulunuyor 70 tl ye 285 km bugün gördüm LPG nin dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum 70tl 285 km şehiriçi galiba bana çok yakıyor gibi geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 70tl 285 km şehiriçi galiba bana çok yakıyor gibi geldi isterseniz şu nu şöyle değerlendirin şehir içinde 245 kuruş lpg, benzinde ise bu oran en yavaş ve aracı yormadan 560 kuruş şimdi hangisi daha az yakıyor lpg değerleri şu an %50 kar demek bu da normalde %35-40 olması gerekirken bence çok değil niye az yakıyor bu nu araştırmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 isterseniz şu nu şöyle değerlendirin şehir içinde 245 kuruş lpg, benzinde ise bu oran en yavaş ve aracı yormadan 560 kuruş şimdi hangisi daha az yakıyor lpg değerleri şu an %50 kar demek bu da normalde %35-40 olması gerekirken bence çok değil niye az yakıyor bu nu araştırmak lazım Söylemek istediğim aynı arabalara sahibiz ben brc lpg kiti taktırmıştım şehir içi 20-21 kuruş (klima genelde kapalı) şehir dışı ortalama 110km hız klima sürekli açık 17-18 kuruş arası yakıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Söylemek istediğim aynı arabalara sahibiz ben brc lpg kiti taktırmıştım şehir içi 20-21 kuruş (klima genelde kapalı) şehir dışı ortalama 110km hız klima sürekli açık 17-18 kuruş arası yakıyor. alparslan bey ben sizin araç için birşey söyleyemem ama bende de brc takılı sizin araç la benimki aynı doğru ancak benim aracım lpg de daha 25 kuruş altını hiç görmedim dediğim gibi benzinde de 560 kuruş yakıyor ben az yakıyor derken zaten benzin verilerine göre lpg az yakıyor diyorum benim şimdi sizin söylediğiniz rakamlara bakarak sormak istediğim aracınız 1,6 powershift ise benzinde şehir içi verilerinizi öğrenebilirmiyim o zaman doğru sonucu buluruz gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Söylemek istediğim aynı arabalara sahibiz ben brc lpg kiti taktırmıştım şehir içi 20-21 kuruş (klima genelde kapalı) şehir dışı ortalama 110km hız klima sürekli açık 17-18 kuruş arası yakıyor. sizin ortalamanız cok iyi, bende atiker takılı 30 kuruştan aşağı çok nadir düşüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Biri hayrına taşısın bu iletileri, konu uçtu gitti )) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Biri hayrına taşısın bu iletileri, konu uçtu gitti )) Birden ilkokul hocam aklıma geldi , '' sus oğlum bak atarım dışarı'' 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Ben Konuyu geri döndereyim Bugün Kilometrelerden BEŞİKTAŞ 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Peh 10bin'e adım adım... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Başkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap