Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Arıyorum hala ben ya [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Hafta başı Adana'ya gidicem zor iş araba almak, kolay gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 zor iş araba almak, kolay gelsin Kendime olsa hiç sıkıntı değil ikinci el alıyorum bide kız kardeşime korkuyorum bişe çıkacak arabada diye [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Kendime olsa hiç sıkıntı değil ikinci el alıyorum bide kız kardeşime korkuyorum bişe çıkacak arabada diye [emoji2][emoji2][emoji2] i20 al geç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Elektrikler mi yok arabada bence oraya bi led lazım sankim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Elektrikler mi yok arabada bence oraya bi led lazım sankim Olmaz mı, araç teslimde unutmadan çekeyim dedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Olmaz mı, araç teslimde unutmadan çekeyim dedim.. Led işi bizim işimiz. Led işiniz sizden öğrenecek değiliz en iyi biz yaparız. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Led işi bizim işimiz. Led işiniz sizden öğrenecek değiliz en iyi biz yaparız. Ledci doğan usta her türlü led far ampül vb her çeşit ışık konusunda bilir kişi. Sizinki beyaz yanmiyor mu?. Çok mu karanlık?. Hala farlarınız orjinal mi?. Hala kromla bulusmadiniz mı?. Arabaya binince bi tarafiniz mı Üşüyor?. Üzülmeyin doğan kurban yanınızda. İşinde son derece uzman ve garanti iş yapar (bir kutu sigorta devamlı bulunur) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Buda bizim sarı kızdan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan H. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Abi rahat bırak yengemin arabasını yav.Git kendi ihtiyar arabana bin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Abi rahat bırak yengemin arabasını yav.Git kendi ihtiyar arabana bin Doğanım walla aynı şeyleri söylüyor, artık sen kendi arabanı kullan diyor[emoji19] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Doğanım walla aynı şeyleri söylüyor, artık sen kendi arabanı kullan diyor[emoji19] Abi ben olsam yedek felan tüm anahtarları çantama atardım.Araba yengemin adına mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap