Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 acı ama gerçek abi! İstanbul trafiği farkı diyorum ona ben bu depoyla hiç temde yada açık trafikte kullanamadım. normalde 7'lere kadar inebiliyor karışıkta ama komple depoyu şehir içinde kullanınca dur kalkta durum bu... bir sorun mu var sence? Benzinli otomatik ve istanbul. Az bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Benzinli otomatik ve istanbul. Az bile Evet bence de az. Benim 1.0 la 8 lt yaktığımı düşünürsek Ankara trafiğinde. Mert ya çok sakin kullanıyor ya da gaz pedalının altında yımırta var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 (düzenlendi) Benzinli otomatik ve istanbul. Az bile Evet bence de az. Benim 1.0 la 8 lt yaktığımı düşünürsek Ankara trafiğinde. Mert ya çok sakin kullanıyor ya da gaz pedalının altında yımırta var focus çok yakıyor diyenlere gelsin o zaman bu valla mutlu oldum böyle düşünmenize, bana hala çok geliyor ama 9'un altına düşürebilirim diye düşünüyorum... daha hiç şehirlerarası kullanamadım, belki o da biraz etki edebilir. Önümüzdeki ay memlekete (Kdz. Ereğli) gidip gelicem, 600 km yol yapar görelim bakalım uzun yolda ne yakacak Sakin kullanıyorum ya, biliyorum çünkü 100 metre sonra yine frene basacağımı, birde arabayı hissederek kullanmak hoşuma gidiyor ona sarılıyormuş gibi hissediyorum kendimi. ama tem'e çıkınca affetmem üstünden atlıyorum woswosların Şubat 23, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M Sait Epçaçan Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 15 ayda 100.000 km. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Benim arabada yakaladim son anda farkettim... Buda arkadasin araba 2010 model 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 (düzenlendi) Uzun süren soğuklardan sonra 22 derece iyi geldi [emoji4] Mart 7, 2015 Kadir Mermer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 @Bekir B. abi depon full ama menzil 702 yaptığın yol 66km ort nasıl 3,5 oluyor. Benimki depo dolu ort 7 lt menzil 350 yaptığım yol 250 gösterirken şüphelendim valla.Abi ciddiyim menzil o ortalamaya düşük değil mi? Deponu doldurunca birde km başı ne kadar tl yakmışsın hesaplasana abim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 @Bekir B. abi depon full ama menzil 702 yaptığın yol 66km ort nasıl 3,5 oluyor. Benimki depo dolu ort 7 lt menzil 350 yaptığım yol 250 gösterirken şüphelendim valla.Abi ciddiyim menzil o ortalamaya düşük değil mi? Deponu doldurunca birde km başı ne kadar tl yakmışsın hesaplasana abim Çekim açısından full gibi gözüküyor, ben zaten son yaptığı km ye bakıyorum...bir ara birlikte geziye bir yerlere giderken deneyelim yoksa sen ikna olmayacaksın:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Çekim açısından full gibi gözüküyor, ben zaten son yaptığı km ye bakıyorum...bir ara birlikte geziye bir yerlere giderken deneyelim yoksa sen ikna olmayacaksın:)) 702 menzil + 66 yaptığın yol = 768 Diyorumki 3,5 gösterirken daha yüksek menzil olması gerekirdi. Benim hınzır 8 lt bile gösterirken 650 km menzil gösteriyor. Acaba sıkıntımı var göstergede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 702 menzil + 66 yaptığın yol = 768 Diyorumki 3,5 gösterirken daha yüksek menzil olması gerekirdi. Benim hınzır 8 lt bile gösterirken 650 km menzil gösteriyor. Acaba sıkıntımı var göstergede Yakıt aldığımda 6.4 idi, dolayısıyla ilk menzil hesaplaması düşük çıkması normal, Dönüş biraz performanslı : eksooz temizlemek için:) Birde o 66 yaptığım yol değil ort, hız yaw,,, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap