Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Abooo seninki eski gösterge. Yarılada deponu bi daha bakalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Abooo seninki eski gösterge. Yarılada deponu bi daha bakalım. [emoji1]Heyyttttt ne eskisi be , yeni Güncelleme gelmiş sadece :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Evet gösterge eski kalmış Menzil hesabınında kendi içindeki ortalamalara bakıyor sanırım, siz ortalamayı sıfırlasanız da o geçmişi okumaya devam ediyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Bekir abi az yaktırmasını biliyor tamam ama 3.5ta biraz ayıp olmuş yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 [emoji1]Heyyttttt ne eskisi be , yeni Güncelleme gelmiş sadece :) Sat o arabayı sat. Bozulmaya başlamış bak göstergeden ikaz veriyor abi. 3,5 atıyorum diyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Tamamen tesadüf olmuş, bu sabah yakıt aldıktan sonra buluşma noktasına ilerlerken zaten sakin sakin seyrediyordum km de 39222 olunca resimledim Sat o arabayı sat. Bozulmaya başlamış bak göstergeden ikaz veriyor abi. 3,5 atıyorum diyor. Zaten satarım diye böyle yapıyor, kuvvetle muhtemel:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Tamamen tesadüf olmuş, bu sabah yakıt aldıktan sonra buluşma noktasına ilerlerken zaten sakin sakin seyrediyordum km de 39222 olunca resimledim Zaten satarım diye böyle yapıyor, kuvvetle muhtemel:) geçen gün yalın itti arabayı, 6 filan gösteriyodu yinede :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 geçen gün yalın itti arabayı, 6 filan gösteriyodu yinede :D [emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Bozuk la bu araba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Bu da Europa dan günlük km ve toplam km uyumu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz Akın Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Havalar ısınmasa'da, Focus ile biz ısındık . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 (düzenlendi) Hanim kullaninca ortalama artti tabi... Mart 18, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 bekir abim, şu göstergeyi güncelletsekte mi kullansak güncellettirsekte mi kullansak... güncellenmemesinden bahsetmiyorum farkettiysen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap