Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 bekir abim, şu göstergeyi güncelletsekte mi kullansak güncellettirsekte mi kullansak... güncellenmemesinden bahsetmiyorum farkettiysen Hahahaa , aslında istiyorumda bir fırsat bulamadım yoksa aklımda ... [emoji4][emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Hahahaa , aslında istiyorumda bir fırsat bulamadım yoksa aklımda ... [emoji4][emoji4] Bekir,eğer memnunsan hiç güncelletme sonra keşke diyebiliyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Hahahaa , aslında istiyorumda bir fırsat bulamadım yoksa aklımda ... [emoji4][emoji4] inşallah diyorum abi Bekir,eğer memnunsan hiç güncelletme sonra keşke diyebiliyorsun. neden ki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Bekir,eğer memnunsan hiç güncelletme sonra keşke diyebiliyorsun. Osman, Aslında memnunum, güncellemede sıkıntı mı varmış? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Aynen bazen güncellemeyi yapanların bile fark etmediği problemler oluyor sonra geri dönüş olmuyor. inşallah diyorum abi neden ki? Her serviste bu işi iyi yapabilen yok.Hiç biri bir Ozan değil mesela Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Aynen bazen güncellemeyi yapanların bile fark etmediği problemler oluyor sonra geri dönüş olmuyor. Her serviste bu işi iyi yapabilen yok.Hiç biri bir Ozan değil mesela Olay güncelleme de değil bencede güncelleyebilende Savaş ustam sağolsun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Olay güncelleme de değil bencede güncelleyebilende Savaş ustam sağolsun... katılıyorum fakat bir beceriksize denk gelirse insan vay haline Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Şu son 9-10 aydır, hayatımın en hareketli dönemlerini yaşıyorum. Gönül ister ki ben de bir paylaşımda bulunayım. Ancak yakalayamıyorum artık kilometreleri. Ben başlığı kendi adıma şöyle yorumluyorum: Yakalayabildiğim özel km'ler değil; hedef olarak belirlediğim âfâkî km'ler. Son yıl dönümünde 30.000 km benim için oldukça yakın ve gerçekçi bir hedef. 88.888 ve 100.000'i yakın hedef olarak belirledim. Yakalayabilirsem paylaşacağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Aklıma geldi bir bakayım dedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Hangi araba bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap