Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Şimdi, Semih O. said: Yine konu döndü dolaştı çiböreğe geldi desene... Yooo onu zaten 1 mayısta getirecen ki. Veriyim mi numarayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Yooo onu zaten 1 mayısta getirecen ki. Veriyim mi numarayı Çiğden getireyim istersen orada pişiririz. Kaçı tuşluyorum? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Şimdi, Semih O. said: Çiğden getireyim istersen orada pişiririz. Kaçı tuşluyorum? Yaaaz elinde gösterge varmış diye sorarsın. 0530 342 60 44 Yaman ismi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Çiğden getireyim istersen orada pişiririz. Kaçı tuşluyorum? Hakkı'nı helal et kusura bakma hep bunlar şirin baba yüzünden [emoji18] Yaaaz elinde gösterge varmış diye sorarsın. 0530 342 60 44 Yaman ismi Ayıp ayıp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 1 dakika önce, Serdar yaman said: Hakkı'nı helal et kusura bakma hep bunlar şirin baba yüzünden Ayıp ayıp Alıştık abi artık, besleyeceğiz şirin babayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Alıştık abi artık, besleyeceğiz şirin babayı. [emoji3] Kusura bakma [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Şimdi, Serdar yaman said: Kusura bakma Keklediniz mi yoksa, vay arkadaş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 1 dakika önce, Serdar yaman said: Kusura bakma Sen tanıyon mu bu satıcı adamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 4 dakika önce, Doğan Kurban said: Sen tanıyon mu bu satıcı adamı Hayır sen niye umut tacirliği yapıyorsun ki abicim. Ayıp harbiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 2 dakika önce, Semih O. said: Hayır sen niye umut tacirliği yapıyorsun ki abicim. Ayıp harbiden. Hahahahaha küsme küsme bulacam sana gösterge. O iş bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Hahahahaha küsme küsme bulacam sana gösterge. O iş bende. Ben yidim bütün çibörekleri Doğan abi, şirin babadan, şakacı şirine geldin 5 dakikada valla helal. Duygularımla oynadın. @Serdar yaman sana da helal az daha bileti alıyordum. Gitmediğimiz yer de değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Ben yidim bütün çibörekleri Doğan abi, şirin babadan, şakacı şirine geldin 5 dakikada valla helal. Duygularımla oynadın. @Serdar yaman sana da helal az daha bileti alıyordum. Gitmediğimiz yer de değil. Beklerlerim Herzaman 7/24 [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 6 dakika önce, Semih O. said: Ben yidim bütün çibörekleri Doğan abi, şirin babadan, şakacı şirine geldin 5 dakikada valla helal. Duygularımla oynadın. @Serdar yaman sana da helal az daha bileti alıyordum. Gitmediğimiz yer de değil. Hahahaha Serdar ın suçu yok hepsi benim suçum. Hatta onun haberi bile olmayacaktı ama dur dedim bi şaka yapalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Hahahaha Serdar ın suçu yok hepsi benim suçum. Hatta onun haberi bile olmayacaktı ama dur dedim bi şaka yapalım O zaman Ukrayna'dan birilerini bulalım da getirelim göstergeyi ben buldum zira. Hee bu sefer de Mert'in numarayı verme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Şimdi, Semih O. said: O zaman Ukrayna'dan birilerini bulalım da getirelim göstergeyi ben buldum zira. Hee bu sefer de Mert'in numarayı verme Ukrayna ya sen dua et @Teoman Saraç ın uçuşu çıksın. Bak irtibat halinde ol. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap