Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 13 dakika önce, Bekir B. said: Bekir abi geniş ekran takalım olmuyor böyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 Biri geniş ekran mı dedi :) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 17 dakika önce, Bekir B. said: Biri geniş ekran mı dedi Bu geniş değil ki, çok geniş bu. Komple ekran 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2016 (düzenlendi) Antalya Belekte bunu da gördük Temmuz 9, 2016 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 On 03/07/2016 at 21:23, Bekir B. said: Biri geniş ekran mı dedi Hava atmak hiç yakışmıyor, cık cık cık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Hava atmak hiç yakışmıyor, cık cık cık... Kendini mi yanlış ifade etmiş olabilirim, hakkaten ekranın geniş olduğunu düşüncesinde olduğum için paylaştım aşkolsun Cem Hocam, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 1 dakika önce, Bekir B. said: Kendini mi yanlış ifade etmiş olabilirim, hakkaten ekranın geniş olduğunu düşüncesinde olduğum için paylaştım aşkolsun Cem Hocam, Kuşkusuz öyledir, geniş BMW yazısı, beyaz 1 serisi eskizi falan... Yani insan ister istemez farklı algılıyor işte. Olmadı ki bir bemevemiz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Kuşkusuz öyledir, geniş BMW yazısı, beyaz 1 serisi eskizi falan... Yani insan ister istemez farklı algılıyor işte. Olmadı ki bir bemevemiz... Yok walla Cem Hocam, burda öyle dostluklar kuruldu ki dört teker için o gönülleri incitmek istemem, Bu arada tatil dönüşü sizden ilk nasibini alan ben oldum galiba :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 1 dakika önce, Bekir B. said: Bu arada tatil dönüşü sizden ilk nasibini alan ben oldum galiba Şimdi aşkolsun deme sırası bende galiba... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Şimdi aşkolsun deme sırası bende galiba... Yok olurmu öyle şey,Ben yine bir iki km paylaşayım :) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Yok olurmu öyle şey,Ben yine bir iki km paylaşayım [emoji4][emoji4] Bekir abi biraz fazlamı yakıyor bana mı öyle geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Bekir abi biraz fazlamı yakıyor bana mı öyle geldi [emoji4] Ramazan dizel den sonra yakıyor walla:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Ramazan dizel den sonra yakıyor walla[emoji4] Bir ara bende benzinli otomatik kullanmıştım ne ara bitti bu benzin ya, depodamı sıkıntı var bizim ya ,göstergemi yanlış gösteriyor ki ya, diye diye kullanmıştım [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap