Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: Sis vardı demi? bunu soracağın buradaki en son sıradaki adamlardan biriyim sanırım! sis falan yoktu, kısalar yanıyor sadece, Kuga'nın ekran gösterimi böyle. Focustan epeyce farklı far gösterimi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Sisi nerden gördün? Far ışığı yok ve araç aydınlanıyorsa öyle mi oluyor Kısa+park, uzun, ve sis için farklı gösterimleri var. Kuganın far gösterimi sise benziyomuş demekki 41 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: bunu soracağın buradaki en son sıradaki adamlardan biriyim sanırım! sis falan yoktu, kısalar yanıyor sadece, Kuga'nın ekran gösterimi böyle. Focustan epeyce farklı far gösterimi Emin olmam gerekiyodu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 13 saat önce, Ozan Kar yazdı: Kısa+park, uzun, ve sis için farklı gösterimleri var. Kuganın far gösterimi sise benziyomuş demekki Emin olmam gerekiyodu Kugada kısalar öyle yanıyor Ozan. Keza bende de öyle ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Biraz off topic ama başıma komik bir şey geldi.Durun anlatayım Geçen haftalarda bir gün gündüz yağmur yağdı hava karardı. Farlar otomatik yandı ulan yağışta sisler açılır sis de açayım dedim. Baktım ulan hangisi ön sis idi. Üstteki düğme mi alttaki düğmem mi.. Üste önü koymuşlardır herhalde dedim. açtım göstergede yeşil renkli aşağı ışık ikonu yandı . tamam dedim bu yolu aydunlatıyor. Derken alttakine de bastım turuncu düz ışık yanıyor. Ulan yoksa bu muydu dedim. Bunca yıllık sürücüyüm bir insan sisi nasıl unutur. Yaşlandık bunadık tabii gülmeyin sizin de başınıza gelecek.. Neyse normalde nizami ön sisler beni hiç rahatsız etmiyor ama nizami bile olsa arka sisler çok rahatsız ediyor. Üsttekinin ön olduğuna eminim ama kesin de emin olamadığımdan ikisini de kapattım. Derken eve gelince aklıma geldi. Ulan dünyanın parasını verdin animasyonlu gösterge aldın ya dedim kendi kendime onda gösteriyor neyin yandığı. Ön sisi açtım. Tabii gördüm 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 54 54 5 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2016 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 (düzenlendi) Bir anda farkettim, iki defa sağa çekmek zorunda kaldım. Ağustos 30, 2016 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 @Zafer YusoğluYusoğlu senun pilaka ? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Yakişmiş çerataya (anlamayanlara sen turkçeye çevurursun) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 --1 dakika sonra eklendi-- Bol miktarda 3-4-5 olmuş 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap