Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 geçen km fotosu çekecem diye lap yol ortasında durdum mu? kenara nasıl çektim bi ben biliyom sorma çok pis bir şey bu ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 @Semih G. kilometren kaç olmuş abicim, yolla da bi bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 8 dakika önce, Semih O. yazdı: @Semih G. kilometren kaç olmuş abicim, yolla da bi bakalım Hangi semih len şu hesap makinalı @Semih G. mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Galiba bu kez yakaladım 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Hangi semih len şu hesap makinalı @Semih G. mi? Daktilo olmasın abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Daktilo olmasın abi? Askerde kullandığımız casio saatteki ekran gibi olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Askerde kullandığımız casio saatteki ekran gibi olabilir mi? Yav şöyle bişey işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Yav şöyle bişey işte. Aynen aynen görmüştüm biryerde sanırım km atmıştı @Semih G. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 16 dakika önce, Semih O. yazdı: @Semih G. kilometren kaç olmuş abicim, yolla da bi bakalım Hemen atıyorum abicim 7 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Hangi semih len şu hesap makinalı @Semih G. mi? Bir zamanlar hesap makinalı ama gururlu bir genç vardı hatırladınız mı? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 @Doğan Kurban abi gel gel buldum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 1 dakika önce, Semih G. yazdı: Hemen atıyorum abicim Bir zamanlar hesap makinalı ama gururlu bir genç vardı hatırladınız mı? O ney yaaaaa. get yabancı forumlardan foto aşırmış. --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Semih O. yazdı: @Doğan Kurban abi gel gel buldum Yok yemez artık bitti. Gitti bir uğraşacak hesap makinalı daha. Adam ST gösterge çaktı gözümüze gözümüze. Üstelik MCA nın ST göstergesini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: O ney yaaaaa. get yabancı forumlardan foto aşırmış. Kafamı göstergeye sokup selfi çekemiyorum abi napalım hem inanmıyorsan aha dayıya sor @Semih O. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Şimdi, Semih G. yazdı: Kafamı göstergeye sokup selfi çekemiyorum abi napalım hem inanmıyorsan aha dayıya sor @Semih O. Of yaaa hayırlı olsun o zaman ne diyek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap