Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Tabi birde şu var: Gidiyor diyoruz ama mecazi anlamda. Yoksa gittiği falan yok Vurmayin adamin kafasina, kotu traktorculer sizi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 yanlışınız var, gerçi servet düzeltmiş ama polemiğe girmiycem... bi anlatın bakayım bi depoyla kaç km gidionuz, 2000 km falan mı --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Tabi birde şu var: Gidiyor diyoruz ama mecazi anlamda. Yoksa gittiği falan yok oo küçük doğan, hoşgeldin. dikkat et eşşek tepmesin traktörünü, devrilirsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Ekrandaki değerlerden km ve yakıt gostergesine bakarak dedim. Iyi hoşta gerçekten çok yakıyor. Bu otosan turbo benzinlilerin tanitiminda neden bukadar zayıf kaldı anlamak mumkun değil. Atmosferik motor artık çok eskidi ama insanlarımız bilmiyor turbo beslemeli motorları. Yılların motoru diyerek geleneklere göre araç alımı devam ediyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: oo küçük doğan, hoşgeldin. dikkat et eşşek tepmesin traktörünü, devrilirsin Arabayi yapinca sana devredeyim, hepsinin icinden gec? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 6 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: bi anlatın bakayım bi depoyla kaç km gidionuz Yanına rahat gelirim. Düşün... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Yanına rahat gelirim. Düşün... tatlım balım göceğim... bende bir depoyla uzunda 750 km gidiyorum sorun yok yani. bana adananın trafik ışığı bile olmayan sokakları ile istanbulu kıyaslamayın. bu arabayı ankarada bile kullansam 600 kmden az yapmam. neyse yeni konuşuyoruz onuda anlamadım ya... lastik sormak için geldim servetboosta kitlediniz burda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: lastik sormak için geldim servetboosta kitlediniz burda O ne demek layn? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 (düzenlendi) Uzun yolda 900km yol gittim bir depo ile ? Mart 6, 2017 Ercan Gülmez tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Genelde ( her zamanki gibi) yasal limit ara ara araç sollarken biraz üstü ve daha yakıt ikaz yanmamış durum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 bize hayirli olsun 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Seriye bağlamışın yolu burakıp foto mu çekiyonuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Seriye bağlamışın yolu burakıp foto mu çekiyonuz :) çek sene de çek Osman, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap