Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Bekir abi geliyorum ? 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Bekir abi geliyorum Dur haftaya uzun yol yapayım En az 1500km yazar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Dur haftaya uzun yol yapayım [emoji4]En az 1500km yazar Abi söyle kendi yaptığı km ile seninle yarışsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 7 dakika önce, Bekir B. yazdı: Dur haftaya uzun yol yapayım En az 1500km yazar Laf arasında hızlıca sorayım abi ne kadar yakıyo? Dün bi videosunu izledim çok yakıyo filan demişlerde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Laf arasında hızlıca sorayım abi ne kadar yakıyo? Dün bi videosunu izledim çok yakıyo filan demişlerde. Ozan aslında ben memnunum tabi çok yakıyor diyen neye göre yol hız trafik sen daha iyi biliyorsun bunları,bu makyajlı olan 1.5 motor daha az yakıyor eski kasasına göre biraraya geldiğimizde yıl başından bu yana alınan yakıt ve kullanım değerleri programda kayıtlı göz atarsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Yaman yetişemeden Bekir abi o arabayı satar demedi demeyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Yaman yetişemeden Bekir abi o arabayı satar demedi demeyin Hahahaaa bayram dönüşü yakalarım [emoji16] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 16 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Yaman yetişemeden Bekir abi o arabayı satar demedi demeyin İlan açtı bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 . 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Bir saat önce, Erol Süzer yazdı: Km ziyade 8.2 gözüme carpti direk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 . 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 . 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap