Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Kemal Toksöz Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 12/2/2017 - 00:08 tarihinde, Adnan Çakır yazdı: Tapatalk tan eklemeye çalışıyorum . --2 dakika sonra eklendi-- Hay aksi! Bu forum medya paylaşımını devre dışı bıraktı ; yazıyor Şöyle ki, galeri ve Kamera/fotoğraf olarak değil de Eklenti ekle demeniz gerekiyor Bununla birlikte fotoğraf da ekleyebiliyorsunuz. Aslında bu ayarda, uygulamanın şuradan yükleyin demesi iyi olurdu; onu da onlar düşünsün 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 . 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 2 dakika önce, Bekir B. yazdı: . Abi polo'nun otoban performansından memnun musun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Abi polo'nun otoban performansından memnun musun?1.2 olduğuna bilmeyen inanmaz Mertcan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Abi polo'nun otoban performansından memnun musun?Rampa aşağı çok fena kaçıyor. Polonezköy buluşmasına giderken görmüştüm. Ama rapma yukarı giderken araba nedense sağa çekiyordu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 35 dakika önce, Bekir B. yazdı: 1.2 olduğuna bilmeyen inanmaz Mertcan motor olarak değil abi sürüş olarak otobanda neyim nasıl, stabilite ve güven verme açısından. Her ne kadar hız sınırı ne sen ne ben geçmesek de insan merak ediyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 motor olarak değil abi sürüş olarak otobanda neyim nasıl, stabilite ve güven verme açısından. Her ne kadar hız sınırı ne sen ne ben geçmesek de insan merak ediyor Mertcan, biliyorsun ilk Doğanın bahsettiği beyazı eşime aldım beklentimi her açıdan iyi karşıladığı için satıp yine daha donanımlı Polo aldım, bence kendi sınıfının üstünde,sürüş yol hakimiyeti konfor ve güven veriyor,ayrıca dsg de keyfi tabii, 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 4,5 yılda 20 bin km. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap