Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 27.03.2019 - 11:41 tarihinde, suat coşkun yazdı: Suat abi gel vazgeç bu hesap makinası ekranlı göstergeden.Sana geniş ekranlı kuga gösterge verelim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 3 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Sana geniş ekranlı kuga gösterge verelim Tşk ederim kardeşim,inşallah Kuga yı alınca olacak.Planlar o yönde gidiyor Allahın izniyle.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 32 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Sat şunu artık saaat. Zamanı geçti bilede ne alacağıma karar veremiyorum sıkıntı bende ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 15 saat önce, Serdar yaman yazdı: Zamanı geçti bilede ne alacağıma karar veremiyorum sıkıntı bende ? focus bmw audi üçlemene bence en güzel evoque range rover yakışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 5 dakika önce, Olcay Sert yazdı: focus bmw audi üçlemene bence en güzel evoque range rover yakışır. @Mert Yürüyen yüzünden almıyorum o arabayı yoksa çoktan almıştım ağır konuştu ? --1 dakika sonra eklendi-- Range ve jaguar E-pace arasında git geldeydim testlerine falan çıktım ??♂️ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 9 dakika önce, Serdar yaman yazdı: @Mert Yürüyen yüzünden almıyorum o arabayı yoksa çoktan almıştım ağır konuştu Onu dinlersen Golf'ten başka bir şey alamazsın ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 20 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Onu dinlersen Golf'ten başka bir şey alamazsın ? Metres arabası dedi la ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 10 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Metres arabası dedi la ? çok masraflı olduğundan demiş olabilir, hemen yanlış anlaşılmasın ? fpace arkadaşımda vardı kısa bi süre kullandı rr sport aldı. önceki arabası a6 idi. aile küçük olduğundan xc60 yada macan kalıyor geriye not : arabaya o kadar para vercek olsam kimin ne dediğini pek önemsemezdim açıkçası 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 22 dakika önce, Olcay Sert yazdı: çok masraflı olduğundan demiş olabilir, hemen yanlış anlaşılmasın ? fpace arkadaşımda vardı kısa bi süre kullandı rr sport aldı. önceki arabası a6 idi. aile küçük olduğundan xc60 yada macan kalıyor geriye not : arabaya o kadar para vercek olsam kimin ne dediğini pek önemsemezdim açıkçası Bakalım içime sindire sindire bu ay bi ekşık yapcaz artıkın ? --0 dakika sonra eklendi-- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 1 saat önce, Serdar yaman yazdı: Metres arabası dedi la ? He la benim eski patron metresini gezdiriyordu onla ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 3 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: He la benim eski patron metresini gezdiriyordu onla ? Hadi buyur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap