Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Nasi yani Gürkan km ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Şimdi, Bekir B. yazdı: Nasi yani Gürkan km ? Bir arkadaştan emanet bir pws almışken yakaladığım km abi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bir arkadaştan emanet bir pws almışken yakaladığım km abi ? Km yi görünce yeni aldığını düşündüm bir an. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 11 saat önce, Olcay Sert yazdı: çok masraflı olduğundan demiş olabilir, hemen yanlış anlaşılmasın ? fpace arkadaşımda vardı kısa bi süre kullandı rr sport aldı. önceki arabası a6 idi. aile küçük olduğundan xc60 yada macan kalıyor geriye not : arabaya o kadar para vercek olsam kimin ne dediğini pek önemsemezdim açıkçası Yoo, nezakete gerek yok, metres arabasi cok net ? yakismaz @Serdar yaman‘a... baska bisi alsin. Kendisi de ikna edemiyor kendisini, yoksa 40. Yil satip 1.4 a5 almis adam bu, laf dinlemez alir. --1 dakika sonra eklendi-- 3 gunde sehirici 300 km... sonra neden bu km artiyor, artar tabi ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2019 metres arabası nedir la Büyük patronlar kendilerine A8, hanıma Range Rover, metrese evoq mu alıyormuş Evoq bence de yakışmaz bu arada orasına katılıyorum ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 ? yok artık 90a giderken camları kapatın diyorsa 40ı geçincede sunroofu kapatın der 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 12 dakika önce, Olcay Sert yazdı: ? yok artık 90a giderken camları kapatın diyorsa 40ı geçincede sunroofu kapatın der 100 üzeri veriyor sanıyorum o uyarıyı. Çok karışıyor bunlar sürücüye. Gıcık oluyorum, hemen kapatıyorum ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: ? yok artık 90a giderken camları kapatın diyorsa 40ı geçincede sunroofu kapatın der Olcay ben bilhassa nelere müdahele ediyor diye bu fonksiyonu hep aktif konumda bırakıyorum 3 saniye kadar uyarı yazıp gidiyor:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Sahibinden temiz, 100 bini geçmemiş idi Evlat oldu ? Evlatlığı tasdiklendi 4 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Bir saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Sahibinden temiz, 100 bini geçmemiş idi çok eskide kalmışsınız bayım ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: çok eskide kalmışsınız bayım ? Bekir abi hiç 6 haneli görmüş müdür acep @Bekir B. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap