Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 1 saat önce, H. Cenk yazdı: ST line alıp eco modda sürmek ?? Duyan da hakiki öz ST sanacak ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 4 dakika önce, Semih O. yazdı: Duyan da hakiki öz ST sanacak ? Anca beni geçiyor işte ?? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Anca beni geçiyor işte ?? "Sen kaç yapıyorsun abi?" gibi kötü şaka mı yapayım illa ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 07.07.2019 - 02:17 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bu göstergeleri koyup duruyonuz da olan var olmayan var yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 16 saat önce, Semih O. yazdı: Duyan da hakiki öz ST sanacak ? Takılıyorum ? ben de hep "normal modda eco" sürüyorum. Bazen bıçkın scirocco , civic RS sahipleri falan uzaktan görünce bi yaklaşıyorlar neymiş ne değilmiş diye, sağda 70-80le giden beni görünce bir hayalleri yıkılıp uzuyorlar ? Eco modu yokuşlu yerde kullanmak imkansıza yakın ve bizim oralar öyle maalesef. Bu arada az km yapıyorsun sanki . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 42 dakika önce, H. Cenk yazdı: Bu arada az km yapıyorsun sanki . İşten bir yere kıpırdayamıyorum ki abi bu aralar ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 51 dakika önce, Semih O. yazdı: İşten bir yere kıpırdayamıyorum ki abi bu aralar ? Feribotla gezdiryorum desene la ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 54 dakika önce, Semih O. yazdı: İşten bir yere kıpırdayamıyorum ki abi bu aralar ? Uğrayıp alayım o zaman ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 1 saat önce, Semih O. yazdı: İşten bir yere kıpırdayamıyorum ki abi bu aralar ? Ben de 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 48 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Uğrayıp alayım o zaman ? Hee gel de bi gezdir. Stoklar da bitti gel de bira yapak. 10 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Ben de Belli seni görünce sahil boşalmış, deniz çekilmiş abi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2019 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2019 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2019 (düzenlendi) 14 ay sonra ? Temmuz 12, 2019 Mustafa Kızıltan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2019 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap