Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 27 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 2 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Şubat 5 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8 Yine biriktirip spamladım 😅 Dipnot: 160 olan kuzey marmara'da, GPS 150-152 filan gösteriyor, hız sınırı üst sınırı da 140+14 =154 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8 4 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Dipnot: 160 olan kuzey marmara'da, GPS 150-152 filan gösteriyor, hız sınırı üst sınırı da 140+14 =154 160la gitmek sikinti degil de 160la giderken fotograf cekmeyi senden beklemezdim 😛 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8 3 saat önce, Ozan Kar yazdı: 160la gitmek sikinti degil de 160la giderken fotograf cekmeyi senden beklemezdim 😛 düzlükte refleksle çekmişimdir, zaten ilk denememde çekemezsem vazgeçiyorum direkt 😅 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Şubat 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veli ay Yanıtlama zamanı: Şubat 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10 50 bin km 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Şubat 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 13 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Şengül Yanıtlama zamanı: Şubat 14 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 17 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Şubat 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap