suat coşkun Yanıtlama zamanı: Haziran 15 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15 200 bini devirdik, birde 201 bin yaptık.. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Şengül Yanıtlama zamanı: Temmuz 1 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 1 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Temmuz 1 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1 (düzenlendi) Kilometre saati saat 6 yönündeki ısı ve 2 simgesi ne acaba ben hiç yandığını görmedim. Temmuz 1 Tuğra Yanık tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2 11 saat önce, Tuğra Yanık yazdı: Kilometre saati saat 6 yönündeki ısı ve 2 simgesi ne acaba ben hiç yandığını görmedim. Görmemeniz normal, yakıtla çalışan ısıtıcı var ise aktif olduğunda yanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Temmuz 2 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2 Webasto gibi bir şey mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2 2 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: Webasto gibi bir şey mi? Evet aynı mantıkta. Özellikle kuzey ülkelerine yönelik üretilen dizel araçlarda standart olarak bulunuyor genellikle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7 (düzenlendi) Temmuz 7 Ramazan D. tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: Temmuz 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8 (düzenlendi) Sonunda memlekete ulaşabildik😄(27=Gaziantep) Temmuz 8 Fatih Cift tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 Km'yi boş verdim, esintili bir gölgede yakaladığım ısı fena değil. 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 Yakalayamadık 😅 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 15 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Yakalayamadık 😅 biz yakalayacağız bakalım, şu profilde araç bilgilerini değiştiriver. sonra konusunu açarsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 8 dakika önce, Olcay Sert yazdı: biz yakalayacağız bakalım, şu profilde araç bilgilerini değiştiriver. sonra konusunu açarsın fotoğraf çekmem lazım çekeyim açıcam konusunu 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 38 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: fotoğraf çekmem lazım çekeyim açıcam konusunu 🙂 istersen buraya getir bende çekerim, yada akşama çekelim yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap