Orhan B. Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 04:59 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 04:59 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Cuma saat 08:16 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 08:16 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 19:52 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 19:52 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 20:52 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 20:52 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: dün saat 07:00 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 07:00 Ceryanlı ile 3000i devirdik. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: dün saat 07:11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 07:11 9 minutes ago, H. Cenk said: Ceryanlı ile 3000i devirdik. Galiba bunların 17KW tan az tüketeni yok. Corsa'lardaki ufak motor da öyle Tesla da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: dün saat 08:01 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 08:01 (düzenlendi) 58 dakika önce, Mertol Kip yazdı: Galiba bunların 17KW tan az tüketeni yok. Corsa'lardaki ufak motor da öyle Tesla da. Pardon yahu.. O 17 Kwh 120 km dedki toplam tüketilen elektrik. Ortalaması 14 e geliyor... Orada yazıyor Trip B aldığım aldığım günden beri üstelik görüp görebileceğim en soğuk kış şartlarında uzun dönem tüketimim 14,6 kW . Üst sıra gidilen km , orta sıra o kadar km için harcanan toplam elektrik , en alt sıra da ortalama tüketim. Bizimki LFP batarya olduğu için soğuğa çok hassas . Aşırı soğuklarda benim tüketimim çok arttı ama memnun sayılırım. Yazın ben bunla 11,5-12 yaparım. Bizde 20-80 de olmadığı için haftada bir basıyorum %100e kadar. İ dün saat 08:12 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap