Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Bir ara bende benzinli otomatik kullanmıştım ne ara bitti bu benzin ya, depodamı sıkıntı var bizim ya ,göstergemi yanlış gösteriyor ki ya, diye diye kullanmıştım [emoji1] Yok ben bilerek ve isteyerek aldım açıkçası keyifli yıllık 15 k ancak olur dizel artık benim için pek cazip değil, en azından yıllık km mi artana kadar. .Gerçi bundada yoncaları (yıldızları 5 liyorum) dolduruyorum 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 . 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammet Karabulut Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 On 10.07.2016 at 10:50, Bekir B. said: Yok ben bilerek ve isteyerek aldım açıkçası keyifli yıllık 15 k ancak olur dizel artık benim için pek cazip değil, en azından yıllık km mi artana kadar. . Gerçi bundada yoncaları (yıldızları 5 liyorum) dolduruyorum 8 ileri ZF ile o yıldızları kaydırırım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 İkinci resimde 033033 yazması gerekiyordu, niye öyle çıkmış, ben de anlamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 26 dakika önce, Murat Kavuk said: İkinci resimde 033033 yazması gerekiyordu, niye öyle çıkmış, ben de anlamadım Hareket halinde foto çekenler tahtanın önünde tek ayak cezası alıyor. Örtmene söyleyecem seni işte. @Gürkan Çakıroğlu görmesin bak. 12 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Aha kimi kime şikayet ediyok. Aboooo Örtmenim seni de müdüre şikayet edecem 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 1 saat önce, Murat Kavuk said: İkinci resimde 033033 yazması gerekiyordu, niye öyle çıkmış, ben de anlamadım 100le giderken olur öyle 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 8 ileri ZF ile o yıldızları kaydırırım [emoji4] 4000 olsun bakalım :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammet Karabulut Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 12 saat önce, Doğan Kurban said: Hareket halinde foto çekenler tahtanın önünde tek ayak cezası alıyor. Örtmene söyleyecem seni işte. @Gürkan Çakıroğlu görmesin bak. Aha kimi kime şikayet ediyok. Aboooo Örtmenim seni de müdüre şikayet edecem İyi diyorsun da öyle bir yerde denk geliyor ki kilometre otobanın ortasında duramıyorum söz bi daha yapmayacağım :-) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Hız 0 km. Lütfen örnek olalım. Ya da sadece bilgi ekranını paylaşalım. Saygılar sevgiler. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Bir de sisler niye açık abicim? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap