Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Abi sorma. Yollar dümdüz gaza bastığımı farketmiyorum bile. Bi de dün kaz dağları milli parkına tırmandı ondan ortalama arttı. Şuanki Yakit nasıl doğan Full depo ne kadar yakıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yakit nasıl doğan Full depo ne kadar yakıyor Çok trafik gördü araba. Ona rağmen 7 lt lerde geldim Balıkesir e. Trafik olmayan yerde de 200 km hız ile geldim çoğu yerde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Radar geliyorum demez olmaz inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 7/31/2016 - 10:27 tarihinde, Bekir B. yazdı: ne cabuk --1 dakika sonra eklendi-- 7/31/2016 - 07:35 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Mesela yani... Bu senin araban degil galiba abi? 32C gece falan cektin fotografi sanirim Su siralar asfalt aglatan sicaklari yasiyor olmalisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Servetim km akıp gidiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Tarihe not düşmüş olalım. Biraz eğik oldu ama ? 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Babam çekti arka koltuktan. Ben çekmedim bak laf etmeyin küserim haaaa 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 3 tane ile, baş dönmesi efektini anlatmaya çalıştım, bilmem olmuş mu 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 49494 arayı kapatıyorsun @Doğan Kurban 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 02.08.2016 - 17:29 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Trafik olmayan yerde de 200 km hız ile geldim çoğu yerde. bu gerçek mi? @Doğan Kurban eğer gerçekse bir daha ne whatsapp ta ne de bu forumda "aman abicim şöyle kullanın, aman abicim şöyle dikkat edin, eşiniz çocuğunuz arabada" vs. gibi bıdıbıdılar duymak istemiyorum! 200 km nedir ya, altı üstü C sınıfı araba, hayırdır inşallah yani... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 bu gerçek mi? @Doğan Kurban eğer gerçekse bir daha ne whatsapp ta ne de bu forumda "aman abicim şöyle kullanın, aman abicim şöyle dikkat edin, eşiniz çocuğunuz arabada" vs. gibi bıdıbıdılar duymak istemiyorum! 200 km nedir ya, altı üstü C sınıfı araba, hayırdır inşallah yani... Yeri geldi bastım. Niye kızdın ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 20 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Yeri geldi bastım. Niye kızdın ki. Arabada çor çocuk varken? Valla bravo abi, aklı başında bilirdik seni. --0 dakika sonra eklendi-- 26 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: altı üstü C sınıfı araba Sınıfını yiyim, lastik patlasa ne olacak? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 Arabada çor çocuk varken? Valla bravo abi, aklı başında bilirdik seni. Yooo kim demiş. Gayette deli bir adamım ben. Saatlerce bastım hemde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap