Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Teoman abinin göstergesi olduğundan haberi var mıydı bari? Şşşş bulandırma şimdi. Haberi olsa sence satabilirmiydim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 5 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Şşşş bulandırma şimdi. Haberi olsa sence satabilirmiydim? Çok zalimsin Doğan abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Çok zalimsin Doğan abi. Tmm daha dur artık adam duyacak ha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Taze taze 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 13 saat önce, Semih O. yazdı: Vaaay bu iyiydi ama az kaldı geliyorum ona da. ? Önce gelsin sonra konuşalım 3 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Bu haftasonu belki seni ezecek adaşın. Rüşvet verirsen gösterge kozunu elinden almam. Neyyy? Bu hafta sonu mu,şimdiden bir heyecan sardı beni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Şimdi, Semih G. yazdı: Neyyy? Bu hafta sonu mu,şimdiden bir heyecan sardı beni inş aksilik çıkmazda gidebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: inş aksilik çıkmazda gidebilirim. Çıkarsada canın sağolsun abi, o günde demiştim ya hiç acelesi yok ne zaman müsait olursan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 http://www.focusclubtr.com/uploads/monthly_2016_08/IMAG0969.thumb. Walla beğendim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 (düzenlendi) Alttaki resim 1km fazla olmuş. İdare edeverin gali ☺ Ağustos 17, 2016 Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 @Zafer Yusoğluidare ettik sıkıntı yok Zaten hepsi 6 dandik oluyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap