Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 gel hafta sonu gezdiriyim seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 (düzenlendi) 9 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yahu şu hep beşi kaçırmamak için paranoyak oldum ne yapayım Gürkan bunun sonu yok yaa.. sonra 666 - 777 - 888 - 999 ----- > gider de gider. Ekim 7, 2016 Akif Kama tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 c-max Burs yı görsün dağa nasıl çıkıyor bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 6 dakika önce, Akif Kama yazdı: Osman bunu sonu yok yaa.. sonra 666 - 777 - 888 - 999 ----- > gider de gider. gider gider paranoyak olacaz bende takip ediyom bişeydeğil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2016 . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ün Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 73.000 i gördü ecoboost 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 la arkadaş beni manyak yaptınız gözüm hep km saatinde yola bakamıyom nedir bu ya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 7 dakika önce, Osman Türkol yazdı: la arkadaş beni manyak yaptınız gözüm hep km saatinde yola bakamıyom nedir bu ya Bizede öyle bulaştı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 25 dakika önce, Osman Türkol yazdı: la arkadaş beni manyak yaptınız gözüm hep km saatinde yola bakamıyom nedir bu ya Geçmiş olsun abi kaptın şifa yı. Ben güzel bir km yaklaşıyorsa, yaklaşık nerede olacağını tahmin etmeye çalışıyorum düşün artık. Mesela 15 km kalmış, ''hıı iyi iş dönüşü otoban a gireceğim civarlarda denk gelir bu'' falan. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap