Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 @Semih G. Dayı derken? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: @Semih G. Dayı derken? Sakaldan sanırım. Moruk demedi dua et. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 (düzenlendi) 6 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Of yaaa hayırlı olsun o zaman ne diyek. Abi emeğin çok bu olayda tekrar tekrar teşekkürler Ayrıca @Yahya Akman abiye ve @Hakan H. abimede çok teşekkür ediyorum onlarında desteği yadsınamaz. Unutmadan DTC Killer @Semih O. abime de bir selam çakalım,eline sağlık abi tekrar 5 dakika önce, Semih O. yazdı: @Semih G. Dayı derken? Ekim 10, 2016 Semih G. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Şimdi, Semih G. yazdı: Abi emeğin çok bu olayda tekrar tekrar teşekkürler Ayrıca @Yahya Akman abiye ve @Hakan H. abimede çok teşekkür ediyorum onlarında desteği yadsınamaz Reca ederiz efem.Tekrar ayırlı olsun beya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 [emoji3] Hayırlı olsun abicim güle güle kullan. Çöpe gidecek gostergeden ST gosterge çıktı [emoji41] [emoji41] [emoji41] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Neyse yakında bizim göstergelerde digital hız gösterecek şekilde olur. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Neyse yakında bizim göstergelerde digital hız gösterecek şekilde olur. Inş. Abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Hayırlı olsun abicim güle güle kullan. Çöpe gidecek gostergeden ST gosterge çıktı [emoji41] [emoji41] [emoji41] Harbiden abi ya kafaya koymuştum bir ara yok pahasına satacaktım şimdiki hale bak [emoji1]Neyse yakında bizim göstergelerde digital hız gösterecek şekilde olur. İki gün keyfini çıkartsaydım be abi hemen yapın hemen [emoji1] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Kapının önüne geldim km hep beş tesadüf ? 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Anında canlı canlı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap