Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Güney Doğu ya da ne güzel gidiyor maşallah [emoji23] [emoji23] 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Güney Doğu ya da ne güzel gidiyor maşallah [emoji23] [emoji23] Yanıma geliyor ses etme 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Şimdi, Kadir Mermer yazdı: Güney Her yöne gidiyor evet ? Ama önce Yaman ın yanına gitmeli tabi ? Şimdi, Serdar yaman yazdı: Yanıma geliyor ses etme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 @Gürkan Çakıroğlu 61'den çıktın abi sonunda ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Teşekkür ederim [mention=1500]Bekir B.[/mention]abicim köyde manzaralı bir kahvaltı yaparsın gari.. [emoji4] neyse fazla konu dışı olmasın. Kahvaltı ya yetişemedik ama balık tamamdır 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Ş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Kahvaltı ya yetişemedik ama balık tamamdır Biz hala kara kış yaşarken içimizi ısıttınız tekrar teşekkür ederim ? @Bekir B.abicim.. tekerine taş gelmesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 111km de çeyrek depo yakıtmı? [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji33] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 4 dakika önce, Yahya Akman yazdı: 111km de çeyrek depo yakıtmı? Ben dillendirmeyeyim dedim sen yazmışsın Yazık la buna. Bizim çeyrek depoyla gittiğimizi bu tam depoda gidiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Ben dillendirmeyeyim dedim sen yazmışsın [emoji3] Yazık la buna. Bizim çeyrek depoyla gittiğimizi bu tam depoda gidiyor [emoji14] Vallahi öyle. Full depoyla 450km anca gidiyor. Dillendirmek değil destan olur bu degerlerle [emoji41] [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: 111km de çeyrek depo yakıtmı? Ben azcik sikarsam ceyrek depoyla 180-190km yapiyorum, genel kullanimda () 160km yapiyorum. Asla tam bitirmedim ama 600-750km arasinda menzilim oluyor. Atmosferik yurekler cok yakiyor evet. Not: Sen ekrandaki bilgilere gore karar verdiysen eger yanlis hesabin 130-135km adamin ceyrek deposu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 2 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Vallahi öyle. Full depoyla 450km anca gidiyor. Dillendirmek değil destan olur bu degerlerle Tabi birde şu var: Gidiyor diyoruz ama mecazi anlamda. Yoksa gittiği falan yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap