Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 25252 olsa daha iyi olurdu sanki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Ama bu haksızlık ben bu km yi bekliyordum çekip koymak için azcıcıkda kalmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Ama bu haksızlık ben bu km yi bekliyordum çekip koymak için azcıcıkda kalmıştı. benim arabam Focus değil abi sayılmaz bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Bu da bizim dandik ekran dandik km falan işte... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Havalar ısındı yapraklar yeşerdi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Havalar ısındı yapraklar yeşerdi. Tebrikler abi.Ama bu öngörüden kastı ne arabanın ben anlamadım valla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Yani tahmini gideceği yol.. Km olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Yani tahmini gideceği yol.. Km olarak Benim araba daha doğru dürüşt tahmin edemiyo 2 yaprak var.Ama hız 5 oldu . Valla ben keyfime göre sürüyorum abi artık.devirli kullansamda kullanmasamda 8 lt benzin gösteriyo hep.Boşver keyfince bin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Benim araba daha doğru dürüşt tahmin edemiyo 2 yaprak var.Ama hız 5 oldu . Valla ben keyfime göre sürüyorum abi artık.devirli kullansamda kullanmasamda 8 lt benzin gösteriyo hep.Boşver keyfince bin. Öyle yapıyorum zaten .:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Tebrikler abi.Ama bu öngörüden kastı ne arabanın ben anlamadım valla. Yani tahmini gideceği yol.. Km olarak Öyle değil abi, gereksiz fren kullanımı diyebilriz kabaca. mesela 500 metre ilerde kırmızı ışığı gördün, gazı bırakıp motor freniyle ışığa yaklaşıp durursan öngörü yüksek olur. yok gazlamaya devam edip sonra frenle durursan düşük olur. detayları ilgili başlıkta var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Öyle değil abi, gereksiz fren kullanımı diyebilriz kabaca. mesela 500 metre ilerde kırmızı ışığı gördün, gazı bırakıp motor freniyle ışığa yaklaşıp durursan öngörü yüksek olur. yok gazlamaya devam edip sonra frenle durursan düşük olur. detayları ilgili başlıkta var. O zaman benim öngörü hep düşük olcak. 1.0 motor freni yok gibi bişey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap